10:00 28.052023

Гороскоп (29 травня – 4 червня)

Цікаве 12841

ОВЕН

Ваша продуктивність на роботі значно покращиться, колеги будуть підтримувати вас у великих проєктах. Цього тижня поставите своє здоров’я на перше місце. Раптом з’ясується, що ви зацікавлені у відкритті власного бізнесу. Якщо це так, то треба цінувати внесок клієнтів.

ТЕЛЕЦЬ

У цей період вам слід побоюватися пліток на робочому місці й зосередитися на поставлених завданнях. Треба спробувати регулювати артеріальний тиск і почати займатися діяльністю, яка допоможе вам досягти душевного спокою. Приділяйте більше уваги дітям.

БЛИЗНЮКИ

На роботі набудете нової навички, водночас керівники нарешті помітять вашу працьовитість. Ви повинні бути готові, оскільки на вашому шляху з’явиться можливість значно покращити своє матеріальне становище. Зірки радять вам зайнятися йогою та подбати про здоров’я.

РАК

Тиждень може бути несприятливим у професійному плані. Треба зберігати спокій і намагатися правильно реагувати в будь-якій ситуації. Колеги нададуть вам підтримку. Слід стежити за хорошим сном, своєчасним харчуванням та достатньою кількістю кальцію у своєму раціоні.

ЛЕВ

Ви маєте хороші лідерські якості, які цього тижня гідно оцінять на роботі. Будете керувати своєю командою й побачите більше винагород, що заповнять ваш рахунок. Варто спробувати зайнятися хобі, замість того, щоб даремно витрачати час. Виявіть турботу про старших членів сім’ї.

ДІВА

Обставини змусять вас ще сильніше засумніватись у своїх діях та почуттях. Щоб не перевтомитися від безглуздого самокопання і не перекачатися на емоційних гойдалках, спробуйте провести тиждень без суєти й поспіху. Бажано більше часу перебувати на свіжому повітрі.

ТЕРЕЗИ

Ви повинні привселюдно заявити про свою силу і дати відсіч людям, які намагаються поставити під сумнів ваш талант. Керівник на роботі щиро хвалитиме вас. Цього тижня не виникатиме причин турбуватися про своє здоров’я. Однак не слід забувати про раціональне харчування.

СКОРПІОН

Ваше здоров’я цього тижня залишатиметься стабільним, і ви із задоволенням присвятите час хобі та творчій роботі. Ваші клієнти вимагатимуть від вас уваги й роботи над своїми навичками спілкування. Особисте життя буде процвітати, і ви зіткнетеся з кількома сюрпризами.

СТРІЛЕЦЬ

Зможете спокійно вирішувати конфлікти на робочому місці. Ви маєте бути готові, адже з’явиться нова можливість для працевлаштування. Можливо, вам потрібно перевірити зір. Варто стежити за своїм харчуванням і скоротити час, який ви проводите за екраном мобільного телефону.

КОЗЕРІГ

Колеги й начальство виявлятимуть тепле та дружнє ставлення до вас. Цього тижня продемонструєте характер та хороші управлінські навички. Ваша команда буде рада працювати з вами. Треба дотримуватися свого режиму тренувань і плану дієти, невдовзі це принесе хороші результати.

ВОДОЛІЙ

Наступного тижня вам захочеться ходити і працювати на самоті. Однак хочемо нагадати вам, що команда необхідна для безперебійної роботи офісу та своєчасної реалізації проєктів. Ваше здоров’я буде в порядку, але ви не повинні йти на компроміс у своєму харчуванні.

РИБИ

Ваша діяльність буде гідно оцінена на роботі, і ви вчасно завершите важливі справи. Слід дбати про своє здоров’я та дотримуватися дієти. Зможете зв’язатися з більшою кількістю людей у бізнесі та інвестувати в технології. Ваше особисте життя буде сповнена сюрпризів і романтики.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах