41402
08:45 12.042023

У Карпатському біосферному заповіднику продовжуються роботи з оновлення інфраструктури

Цікаве 2875

Учора на центральній садибі Карпатського біосферного заповідника, в рамках виконання річного плану заходів затверджених директором установи Рибаком М. П., розпочато оновлення наявних архітектурних споруд (вхід на територію заповідника до екологічної стежки «Поважай природу», оформлення якої завершено напередодні, до музею екології гір та історії природокористування в Карпатах та до водоспаду “Здоров’я”). До роботи долучилися працівники Петрос-Говерлянського та Марамороського ПНДВ під керівництвом начальника Іванківа І.В. Супроводжував та надавав допомогу у проведення робіт начальник відділу господарського та технічного забезпечення Боднар П. Ю.

На території садиби планується в стислі терміни впорядкувати відпочинкові зони (місця відпочинку, екостежки тощо) та створити комфортні умови для відвідувачів (прогулянка по дендропарку, відвідування мінерального джерела, сон на бджолах, відпочинок в альтанках тощо).

Для зручності, відвідувачі мають можливість оплатити за надані рекреаційні послуги як готівкою, так і безготівково через QR- код Privat Pay та POS-термінал.

Тож запрошуємо всіх охочих до нас на відпочинок!

Про це повідомляє Карпатський біосферний заповідник.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах