41280
09:02 21.032023

На Рахівщині у жінок розпочався активний сезон схуднення

Цікаве 4230

Нарешті прийшла довгоочікувана весна, на яку так всі довго чекали. Всі поскидали зимові куртки, теплі светри, і одразу стало помітно хто скільки набрав у вазі. Як жінки зазвичай між собою жартують, у кожної з’явилося рятувальне коло, чи обруч на животі та по боках. Та на Рахівщині жінки добре знають що з приходом весни, починається сезон схуднення. І мова йде не про нову дієту або чудо-препарати, які дозволяють худнути, вживаючи банош та кулешу зі шкварками. Якщо стрілка на вагах злітає до понаднормових рисок, а в гардеробі усі речі завузькі, жінки добре знають пора брати своє здоров’я у свої ж руки.

Весна це значить, більше руху – робота на подвір’ї, у городі. Беремося за граблі й починаємо чистити свої “сотини”. Копаємо городи. Обкопуємо малину, смородину та інші кущі. Всі дерева, кущі, квіти удобряємо гноєм. Працюємо у поті чола не покладаючи рук, та не шкодуючи себе. Ми худнемо від активної праці, сідаємо на велосипеди, за дітьми у школу, на роботу, у магазин, всюди на велосипеді. Жінки Рахівщини не біжать у спортзал вони біжать в городи, сади, та подвір’я -розповідає пані Оля

Безперечно, для схуднення потрібно змінити звичайний раціон. Зараз усюди говіння – піст. У нас на Рахівщині ми цього дотримуємося дуже строго. Ми не їмо м’ясо, рибу, яйця, молоко. Курити й пити алкогольні напої – заборонено також. Дозволена тільки рослинна їжа (фрукти, овочі, сухофрукти), соління (квашена капуста, солоні та мариновані огірки), сухарі, сушки, чай, гриби, горіхи, хліб чорний і сірий, киселі, каші на воді.

Таке харчування та важка праця вже скоро показує результат кожній жінці, – додала Оля

Також, що дуже важливо у цій справі, це пити вдосталь води, та гарно висипатися.

Жінки з Рахівщини дуже працьовиті та терплячі, і знають що тяжка праця, правильне харчування, відпочинок – сон, та вживання вдосталь води, покажуть свій результат. Головне не бути лінивим. І вже скоро тримається гарний результат.

Будьте любимі, худніть із задоволенням, та любіть.

Олена Боднар

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах