36732
10:00 20.032023

Гороскоп (20 – 26 березня)

Цікаве 2717

ОВЕН

Ви маєте повне право відчувати себе іменинниками щодня: союз зірок обіцяє удачу в справах, чарівність у спілкуванні та виняткову привабливість для оточуючих. Остерігайтеся лише надмірної благодушності та лінощів. І все-таки неймовірний у вас буде тиждень!

ТЕЛЕЦЬ

Імпульсивні покупки можуть ускладнити вам життя наступного тижня. Але точно не зіпсувати, бо загалом тиждень настільки сприятливий, що збити його потужний позитивний заряд просто не вийде. Ви сповнені сил, оптимізму, і навіть якщо щось раптом не вийде одразу, то, напевно, вдасться з другої спроби.

БЛИЗНЮКИ

Найкращого тижня для переговорів вигадати досить важко. З одного боку, ви будете дуже енергійні та темпераментні у своїх промовах, а з іншого – ще й бездоганно логічні. І якщо раптом у вас не вийде когось у чомусь переконати, перевірте – чи не з кам’яною статуєю ви вели суперечку? 

РАК

Дуже сприятливий тиждень. Хіба що  особливу обережність варто виявити у спілкуванні з начальством. Втім, навіть суперечки можуть закінчитися на вашу користь. До всіх інших днів взагалі ніяких претензій немає, майте тільки на увазі, що перша половина тижня відчутно енергійніша за другу.

ЛЕВ

Робочий тиждень може складатися досить неквапливо. Форсувати події, мабуть, не варто: по-перше, вони рухаються в потрібному для вас напрямку, а по-друге, і сил поки що недостатньо. Сили почнуть помітно прибувати у вихідні, але разом із ними зросте й конфліктний потенціал. 

ДІВА

Аж до п’ятниці педантичність, пунктуальність, терпіння й увага до найменших деталей. Особливої динаміки акцент на цих якостях не обіцяє, але повільне та стабільне просування вперед гарантує. А ось п’ятницю краще додати до вихідних і провести в повному розфокусі, викинувши з голови всі справи.

ТЕРЕЗИ

Тиждень несе могутній енергетичний потенціал, але водночас і сприяє конфліктам. Ви можете бути не надто об’єктивними у прийнятті рішень або зіткнутися з недостовірною інформацією. Максимальну обережність варто виявити у четвер, а найкращими днями є понеділок та субота.

СКОРПІОН

Важливі справи найкраще призначити на першу половину тижня. Вона цілком сприятлива, особливо якщо у вас вийде тримати під контролем свою фірмову уїдливість. Приблизно з четверга ситуація стане менш сприятливою. Ретельно зважуйте свої слова та вчинки.

СТРІЛЕЦЬ

Будьте обережнішими у витратах. Схильність смітити грошима і пускати таким чином пилюку в очі буде досить відчутна. Але решта тижня просто чудова. Причому це стосується не тільки справ, а й турботи про себе – час для відвідування спа-центрів і салонів краси найкращий. 

КОЗЕРІГ

Спілкування з офіційними інстанціями має виявитися успішним, особливо якщо присвятити йому вівторок та середу. Також тиждень сприятливий для публічних виступів, проте йдеться не про концерти та творчі вечори, а скоріше про бізнес-презентації. У вихідні уникайте надмірних навантажень.

ВОДОЛІЙ

Вам варто натиснути на газ. Вже з другої половини тижня досягати своїх цілей буде важче. Поки що зірки на вашому боці, і тиждень бажано використати по максимуму. Не шкодуйте сил, домагаючись серйозних цілей, відпочити ще встигнете. Найсприятливішим днем має стати четвер, але й до решти особливих претензій немає.

РИБИ

Переконати в чомусь навіть найтвердолобіших чиновників – завдання, яке вирішується цього тижня. Великий ризик непорозуміння та надто емоційних висловлювань. Понеділок і вівторок краще присвятити справам, які передбачають зосередженість та усамітнення.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Закарпатті розпочався сезон шашликів. У скільки обходиться відпочинок на природі
17:32
Міноборони запустило е-чергу в ТЦК
16:55
В Ужгороді оштрафували 818 водіїв за порушення правил паркування
16:43
На Закарпатті продовжується розбудова й модернізація об'єктів медичної інфраструктури
15:59
У Закарпатському угорському інституті організували науково-дискусійний захід
14:40
Ансамбль «Угорські мелодії» презентує концерт «Чардаші, пісні та танці» 19 травня в обласній філармонії
12:58
В Ужгороді змагалися дзюдоїсти в залік VІ Літньої гімназіади України
12:01
Завдяки прокуратурі перша на Закарпатті печерна стоянка людей кам'яного віку перебуватиме під охороною
11:18
«Вишиваємо перемогу»: в обласній бібліотеці розпочали вишивати мапу України
10:06
Новий дім для Луганського обласного будинку дитини облаштували на Мукачівщині
09:45
Всі новини