35574
10:00 27.022023

Гороскоп (27 лютого – 5 березня)

Цікаве 451700

ОВЕН

Представники вогняного знака на початку тижня отримають несподівану новину, від якої закиплять усі емоції. Важливо стримати себе, видихнути і приймати рішення в спокійному стані. Краще зайнятися спортом або прогулятися на свіжому повітрі.

ТЕЛЕЦЬ

Представники земного знака почнуть цей період спокійно, не передбачається ніяких значних змін. У середині тижня доведеться активно попрацювати, а потім можна побалувати себе й відпочити. Ближче до вихідних, імовірно, виникне сварка через нерозуміння та накопичення втоми.

БЛИЗНЮКИ

З понеділка можна й потрібно починати нове життя. Особливо, якщо маєте грандіозні плани, адже це сприятливий період для їхньої реалізації. У середині тижня виділіть час для себе – на процедури краси, похід у перукарню. Не забувайте й про здоров’я: слід обмежити вживання шкідливої їжі.

РАК

Із самого початку тижня вас буде супроводжувати удача. Зможете звернути гори й виконати всі поставлені перед собою завдання. У середині тижня на вас чекає серйозна і, можливо, не дуже приємна розмова з колегами. У цей період потрібно стримувати емоції, щоб не зіпсувати стосунки.

ЛЕВ

Швидше за все, ви напланували гору справ, але зірки вирішили, що цей тиждень – не найкращий час для втілення в життя нових проєктів. У середині тижня можна зайнятися своїми справами вдома і навіть зустрітися з друзями, але не варто забувати про роботу, інакше виникнуть проблеми.

ДІВА

Доведеться зіткнутися з новинами на самому початку тижня. Потрібно буде надати допомогу близьким, а також з’явиться час для отримання нових знань, тож постарайтеся використати його. До кінця тижня зірки обіцяють зустріч з друзями, а на вихідних будуть царювати спокій і меланхолія.

ТЕРЕЗИ

Для представників цього знака тиждень почнеться з емоційних сплесків, часом не дуже приємних. Будні будуть завантажені роботою та важливими справами. Лише ближче до вихідних вам удасться присвятити час собі та своєму здоров’ю. Бажано вийти на прогулянку, поспілкуватися з приємними людьми.

СКОРПІОН

Понеділок мине під впливом гарного настрою та бадьорості духу. Завдяки цьому вдасться виконати безліч завдань. Варто очікувати також приємного сюрпризу від близьких. У кінці низки робочих днів отримаєте приємну новину, а також зможете поліпшити своє фінансове становище.

СТРІЛЕЦЬ

Робочі дні почнуться з навчання. Настає сприятливий період для поглинання інформації, яким гріх не скористатися. Зорі радять обходити стороною людей, що намагаються втягнути вас у сварку або конфлікт. Такі зустрічі краще замінити креативом у роботі та в особистому житті.

КОЗЕРІГ

На початку тижня перед вами постане складний вибір. Рішення матиме довгострокові наслідки, тому його потрібно прийняти спокійно і виважено. У середу та четвер можливі зміна роботи й отримання нових пропозицій, які підуть вам тільки на користь. Кінець тижня і вихідні минуть спокійніше.

ВОДОЛІЙ

На початку тижня представники повітряного знака повинні будуть виявити новаторський підхід до справи. Це допоможе їм вийти на новий рівень і подолати труднощі. Можна сміливо починати процес схуднення, ваші зусилля увінчаються вражаючим успіхом. Це буде також сприятливий період для догляду за шкірою.

РИБИ

Будете переживати і плакати через неприємності, але слід пам’ятати, що жодна дрібниця не варта таких емоцій. Треба переходити на здорове харчування та активніший спосіб життя. Середина й кінець тижня минуть спокійно – близькі порадують сюрпризами. Крім того, зорі радять зануритись у творчість.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Мукачеві пройшов благодійний велозаїзд на підтримку ЗСУ
16:00
Памʼять жертв політичних репресій сьогодні вшанували в обласному центрі Закарпаття
15:56
Педагогиня із Закарпаття перемогла на всеукраїнському конкурсі «Учитель року – 2024»
14:14
У Будапешті відкрилася персональна виставка художниці закарпатського походження
13:55
Полуниця та черешні на Закарпатті дивують ціновими стрибками
13:06
На гірських маршрутах поруч із державним кордоном з’явилося багато ведмедів
12:00
У Берегові провели XVIII Закарпатську науково-студентську конференцію з нагоди Дня української науки
11:35
На Закарпатті прикордонники затримали шістьох порушників кордону з провідником
11:20
На Рахівщині попрощаються з Василем Бочкором, який майже рік вважався зниклим безвісти
09:02
На Берегівщині чоловік підпалив 10-річного сина співмешканки, хлопчик помер
08:34
Всі новини