27478
10:00 18.122022

Гороскоп (19 – 25 грудня)

Цікаве 3704

ОВЕН

Основну частину часу поглине робота. Вам треба переробити безліч справ і завершити всі проєкти. Прекрасний момент для створення фундаменту майбутнього просування кар’єрними сходами. У вихідні бажано зайнятися своїм домом, вирушити за покупками.

ТЕЛЕЦЬ

Бажано у всьому довіряти власним відчуттям та інтуїції, а логічні умовиводи залишіть на потім. Вони здатні скоріше завести вас до глухого кута, ніж допомогти розібратися в ситуації. Настає гарний час для усього нового – експериментуйте, пробуйте нові шляхи.

БЛИЗНЮКИ

Ви змогли перебороти труднощі й тому можете зараз нарешті спокійно почивати на лаврах. Але для вас уже настав час, щоб продумати свої нові починання і навіть вдатися до їхнього здійснення. А от вихідні принесуть вам тільки спокій та радість.

РАК

Ви несподівано можете виявити небувалу досі активність. А це означає, що на цьому тижні зростуть одночасно і ваші запити, і вимоги стосовно себе, а також претензії до оточуючих. А от на вихідні можна чекати підтримки та турботи з боку родичів.

ЛЕВ

Бажано менше часу витрачати на оточуючих, а більше – присвятити собі. Ви на це заслужили і це дозволить адекватно оцінити ситуацію, розібратися в якій у суєті було б зовсім нереально. Варто побоюватися відкритих конфліктів із керівництвом або колегами.

ДІВА

Не варто розслаблятися на роботі, інакше ймовірні конфліктні ситуації. Вам необхідно зосередитися на найважливішому. Вам знадобляться сили та енергія для реалізації ваших ідей і планів. До кінця тижня потрібно постаратися не дуже втомитися.

ТЕРЕЗИ

Деякі ваші погляди на життя з часом можуть змінитися, тому зберіться із силами і розпочніть щось нове. Навчіться підніматися над ситуацією, аналізувати, бачити наперед. У вихідні ви нарешті досягнете взаєморозуміння зі своїми родичами.

СКОРПІОН

Щиросердна рівновага сприяє підвищенню працездатності. Сконцентруйтеся на важливих аспектах, будьте реалістом: ви не зможете зробити все відразу, тому вмійте вибирати. В іншому випадку на вас очікує розчарування, що зовсім не входить до ваших планів.

СТРІЛЕЦЬ

Ви потрудилися на славу, тому обсяг роботи зараз буде невеликим, а от вільного часу стане більше, ніж зазвичай. Тож ви можете дозволити собі пробігтися по магазинах. У вихідні вас можуть відвідати далекі родичі або інші неочікувані гості.

КОЗЕРІГ

Вам знадобиться вся ваша розсудливість і стриманість: тільки ці якості зможуть бодай якось пом’якшити вашу імпульсивність. Результат ситуації, що виникла на роботі, буде залежати тільки від вас. Вихідні краще провести вдома і зробити прибирання.

ВОДОЛІЙ

Краще не планувати серйозних справ, буде багато дружнього та неформального спілкування. Докладіть трохи зусиль, і ви зможете козирнути чи не всіма своїми кращими якостями та здібностями. У вихідні постарайтеся не посваритися з батьками або дітьми.

РИБИ

Тиждень обіцяє бути емоційно насиченим і багатим цікавими подіями. Ваші бажання матимуть підтримку з боку знайомих і друзів. Але й ви будьте уважнішими до своїх близьких, покажіть їм насправді, а не тільки на словах, як ви їх цінуєте та любите.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах