14248
10:00 3.102022

Гороскоп (3 – 9 жовтня)

Цікаве 2721

ОВЕН

Постарайтеся розвантажити себе від зайвих справ, особливо від чужих. Не опускайте рук – у вас усе вийде, але буде потрібно більше зусиль. У вихідні намагайтеся в усьому знати міру, інакше бажання як слід відпочити після важкого тижня може вам нашкодити.

ТЕЛЕЦЬ

Запорука вашого успіху – не втрачати оптимізму та вміти зберігати душевну рівновагу в будь-якій ситуації. Початок тижня буде присвячений турботам та з’ясуванню непорозумінь. Ви можете відчути себе трохи осторонь від важливих і цікавих подій.

БЛИЗНЮКИ

Буде багато роботи, але не завжди цікавої. Доля дасть вам шанс вирішити чимало проблем, зокрема й матеріальних. На роботі можлива справедлива критика на вашу адресу. Нехай не лякає рутина, вона не займе багато часу. Постарайтеся у вихідні не стати джерелом конфлікту серед близьких людей.

РАК

Бажано не йти на поводі в людей, озброєних химерними ідеями, тим більше, вплутуватися в їхні авантюри. Гарні результати дасть спільна творчість, але не варто проводити багато часу в гучній компанії. Вихідні бажано провести з близькими людьми.

ЛЕВ

Зараз ви на порозі великих змін. Настає серйозний і відповідальний тиждень. Багато чого може вас дратувати й виводити із себе, і подолати емоції виявиться непросто. Постарайтеся, щоб від вияву ваших почуттів не постраждали ті, хто оточує вас.

ДІВА

Вам необхідно напружено працювати, щоб домогтися максимального успіху, при цьому не зайвими будуть сміливість і натиск. Успіху сприятиме допомога друзів і знайомих, не пропустіть можливостей, які обов’язково з’являться цього тижня.

ТЕРЕЗИ

Ви цілком здатні впоратися з усіма робочими справами, хоча для цього й доведеться попрацювати понаднормово, але така ситуація позитивно позначиться на вашому фінансовому становищі. До домашніх турбот бажано поставитися з максимальною відповідальністю.

СКОРПІОН

У цей період вас обов’язково відвідає осяяння, ваше завдання – не пропустити його візит, тоді на вас чекатиме удача в справах. Варто навчитися стримуватися, коли з’являється пекуче бажання оцінити вчинки інших людей і голосно їх прокоментувати.

СТРІЛЕЦЬ

Імовірно, вам доведеться багато часу витратити на вирішення чужих проблем. Ви можете одержати приємну звістку, правильно витлумачивши яку, значно поліпшите фінансове становище родини. У своїй діяльності не бійтеся новизни, тому що зміни обернуться для вас благом.

КОЗЕРІГ

Вам є чим пишатися, однак не варто зваблюватися: своїми блискучими успіхами ви ще не заслужили беззастережного загального визнання на все життя, що залишилося. Прагнучи до успіху, запасіться витривалістю, завзятістю і довірою до своєї інтуїції.

ВОДОЛІЙ

Життя продовжує бити ключем – і тільки від вас залежить, яким саме і по якому місцю. Якщо ви зможете управляти ситуацією, то за ці кілька днів звернете гори. Постарайтеся стримувати свої амбіції та уникати конфліктів із керівництвом. У вихідні відвідайте старих добрих друзів.

РИБИ

Зайва вразливість і запізнення можуть стати причиною неприємних ситуацій, які ви самі створите. Перш ніж що-небудь змінювати у своєму житті, зважте усі за і проти. У дітей можуть виникнути певні труднощі, їм знадобиться ваша допомога, постарайтеся побачити суть проблем.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Закарпатті судитимуть помічника лісничого, який допустив самовільну рубку ялин зі збитками на понад пів мільйона гривень
11:46
На Берегівщині 10-річний хлопчик отримав опіки під час спалювання сміття
11:38
Цигарковий контрабандист позбувся на українсько-румунському кордоні «Мерса» за півмільйона гривень
10:57
У Мукачеві демонтують ще 9 сітілайтів
10:39
За матеріалами СБУ до 10 років тюрми засуджено самопроголошеного «міністра оборони республіки підкарпатська русь», який закликав відокремити Закарпаття від України
10:32
Гірські рятувальники Закарпаття продовжують пошуки тіла людини, яке виявили напередодні в горах
09:01
На війні поліг Юрій Гончарук із Бистриці Чинадіївської громади
08:50
#NOVADAYS – перша угорсько-українська молодіжна конференція в Будапешті
08:31
Міжнародний форум волонтерів відбувся в Ужгороді
19:35
Ювілейну виставку творів презентував заслужений художник України Василь Вовчок
19:20
Всі новини