40016
14:34 12.092022

У Мукачеві відбувся показ мод

Цікаве 5927

Показом моди та майстер-класом по зачісках і макіяжу відзначили Міжнародний день краси та дизайну у Палаці культури і мистецтв До Міжнародного дня краси та дизайну.

Палац культури і мистецтв разом з Fashion school by Ekaterina Chepak та Марципанка організував показ моди та майстер-клас по зачісках і макіяжу.

Fashion-подія зібрала у Палаці культури і мистецтв чимало гостей від маленьких та юних до дорослих поціновувачів світу краси.

Дефіле моделей фешн-школи Катерини Чепак, які демонстрували національну колекцію одягу та шовкові вироби від бренду «Марципанка» вразили професійністю та граційністю.

Професіонали індустрії краси «ODES. Навчальний простір Олексин Дар’ї» створили стильні зачіски та макіяж для юних моделей.

Настрою додали виступ солістки зразкової естрадної студії Палацу культури і мистецтв Натусі Копчі (керівник Олег Сватанов) та «Вальс перемоги» від Каріни Сватко і Андрія Одінцовова, учасників колективу «Клуб спортивного танцю «Рондо» (керівники Наталія Сініченко, Мацків Ярослава).

Захопливі погляди глядачів, враження та емоції дітей, енергетика щастя – ще раз довели, що незалежно від ситуації, погоди, віку – ми повинні пам‘ятати, що ми прекрасні, а життя коротке, тому потрібно насолоджуватися ним і не забувати, що «краса врятує світ!».

Про це інформує Мукачівська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах