19883
10:00 29.082022

Гороскоп (29 серпня – 4 вересня)

Цікаве 2939

ОВЕН

Не варто квапити події, краще робити все у свій час. У цей період не йдіть на ризик, навіть якщо ви абсолютно впевнені у виграші. Розчарування може надовго зіпсувати вам настрій, та й у фінансовому плані, швидше за все, виявиться недешевим.

ТЕЛЕЦЬ

Постарайтеся не приймати на початку тижня серйозних рішень. Уважніше поставтеся до себе, навіть якщо на тих, хто поряд, уваги вже не вистачає. У вихідні відмовтеся від участі в таємній змові: вигоду від цієї відмови ви оціните згодом.

БЛИЗНЮКИ

Може розгорітися досить гостра боротьба з конкурентами, утім є великі шанси вийти з неї переможцем. Тож цього тижня ви, швидше за все, зможете пишатися собою. А от діти чи інші члени родини, імовірно, вимагатимуть певних капіталовкладень.

РАК

Варто спробувати приймати події такими, якими вони є, без розпачливих спроб їх змінити, так ви зможете досягти максимальних результатів. Гарні новини додадуть оптимізму та впевненості у власних силах. Виділіть більше уваги дітям, їм зараз необхідна ваша мудра порада.

ЛЕВ

Треба орієнтуватися не тільки на себе, але й брати до уваги інтереси інших зацікавлених сторін. При цьому ви тільки виграєте, якщо підете на незначні поступки. Реалізація нових задумів принесе вам успіх та зміцнить ваш авторитет.

ДІВА

У цей період на вас очікують плідні дні як на роботі, так і вдома. Використовуючи такі якості як почуття такту і здоровий глузд, ви зможете досягти просто блискучих результатів. У вихідні будьте помірнішими в побутових турботах.

ТЕРЕЗИ

На вас очікує професійний успіх. Не слід дратуватися через колег, які виявлятимуть зайву запопадливість. Затримки в роботі можуть ледь розчарувати вас. Витримка цього тижня допоможе конструктивно вирішувати власні проблеми.

СКОРПІОН

Ви не повинні пропускати сприятливих шансів, які підкине вам доля. Усе буде виходити легко, ніби саме собою. Задоволення приноситиме навіть рутинна частина роботи. У вихідні постарайтеся виділити час на індивідуальну творчість.

СТРІЛЕЦЬ

Можливий неймовірний успіх у реалізації ваших ідей та задумів. Сконцентруйтеся на головному, тепер ви можете зробити в запланованих справах відчутний крок уперед. Будьте дипломатичними, рішуче, але коректно обстоюйте власні інтереси, спілкуючись із начальством.

КОЗЕРІГ

Можете опинитися в незнайомій обстановці, і вам знову доведеться завойовувати своє місце під сонцем. Будьте обережними, намагайтеся передбачати неприємності й обходити їх. Ваш непохитний оптимізм виявиться запорукою душевного спокою для родини.

ВОДОЛІЙ

Оптимізм дозволить вам упоратися з будь-якою проблемою. Вас буде супроводжувати легкість, що дозволить віртуозно долати всі перешкоди. Якщо треба буде приймати серйозне рішення, порадьтеся з друзями. У вихідні більше спілкуйтеся з близькими.

РИБИ

Настає сприятливий час для великих проєктів. Якщо вам знадобиться допомога, не соромтеся не тільки прийняти її, але й попросити когось зробити щось для вас. Постарайтеся спокійно поставитися до незначних випробувань, які вам підготувала доля.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах