3793
10:00 14.082016

Гороскоп на 15 – 21 серпня 2016

Цікаве 1757

Zodiac

ovenSM Овен

Вам належить зосередитися на роботі. Навчайтеся вертатися та виправляти помилки. До незначних недоліків навколишніх бажано бути терплячішими. Очікуйте нової корисної інформації. Упоратися у вихідні з деякими проблемами вам допоможуть друзі. 

telecSM

Телець

Постарайтеся не допускати відсутності послідовності дій у своєму поводженні, тоді й атмосфера навколо вас прийде в гармонію та принесе заспокоєння. Настав час почати втілювати в життя плани та задуми. Вам може знадобитися підтримка друзів. Вихідні добре присвятити будь-якому виду творчості.

blizneciSM Близнюки

Ви одержите можливість реалізувати багато задумів, а виявивши винахідливість у справах, ви доможетеся всього, чого побажаєте. Справи зажадають від вас відповідальності та зібраності. У вихідні уникайте конфліктних ситуацій, вони можуть затягтися і мати неприємні наслідки.

rakSM Рак

Цінуйте свої позитивні якості, не будьте зайво соромливі та дайте навколишнім можливість помітити їх. Не виключені зміни, як в особистих, так і в професійних справах. Намагайтеся не приймати участі в суперечках і конфліктах, проблема розв’яжеться сама собою. Вихідні гарні для прийому гостей.

levSM Лев
Вам доведеться напружено працювати для досягнення бажаного результату. Прислухайтеся до голосу інтуїції, і у вас з’явиться можливістьпросування по службі. Навколо вашої персони можуть закрутитися інтриги. Вихідні дні бажано провести в колі близьких вам людей і друзів. 
devaSM Діва

Займіться завершенням найважливіших справ, не варто розпорошувати свої сили по дріб’язках. Розмова з начальством повинна відкрити перед вами нові можливості. Втома від перенапруги буде відчутна до кінця тижня. У вихідні виберіться до друзів на вечірку, весела компанія допоможе вам відпочити.

vesiSM Терези

Особливих успіхів на роботі поки не передбачається. Розраховуйте свої сили більш об’єктивно і не намагайтеся осягнути неосяжне. Деяких ділових партнерів бажано перевірити на надійність. Вихідні дні варто присвятити спілкуванню з родиною. 

skorpionSM Скорпіон

Не намагайтеся плисти проти плину, тоді вам не прийдеться розчаровуватися в результатах своєї діяльності. Не поспішайте починати щось нове, спочатку переконайтеся, що ви не залишили недоробок і усі минулі справи дійсно доведені до розуму. У вихідні знайдіть час залишитися наодинці зі своїми думками.

strelecSM Стрілець

Багато чого буде вам по плечу, і навіть завдання, які виглядають надскладними, ви вирішите без особливих зусиль. Розплануйте свій тиждень з урахуванням особистого життя, не варто присвячувати майже весь свій час роботі. Ваша завзятість і працьовитість сприймуть на роботі позитивно і це дозволить вам просунутися по службі. У вихідні приділіть увагу нагромадженню домашніх проблем.

kozerogSM Козеріг

У професійному плані вам буде необхідно бути на  висоті, навіть якщо ваші думки спрямовані зовсім в інше русло. Упевненість і  послідовність у діях допоможуть вам завоювати прихильність оточуючих і зміцнять гарні відносини з начальством. У вихідні всі початі вами раніше справи можуть бути успішно завершені.

vodolejSM Водолій
Ви будете притягати до себе навколишніх, як магніт. Життя може перевіряти вас на витримку та самостійність, раптово міняючи ваші плани й умови їхнього виконання. Прислухайтеся до своєї інтуїції і будете нагороджені. У вихідні постарайтеся не забувати про сімейні проблеми, якщо їх не вирішити зараз, вони переростуть із незначних в істотні.
ribiSM Риби

Настав час почати реалізацію задумів, не розтрачуючи час марно. Важливих заходів бажано не планувати. Стосовно близьких людей постарайтеся бути більш терплячишими, стримуйте свої емоції. У вихідні дні як треба відпочиньте, щоб відновити витрачені сили.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах