35157
10:00 3.102021

Гороскоп (3 – 4 жовтня)

Цікаве 1981

ОВЕН

Стосунки на роботі можуть ускладнитися. Доведеться шукати компроміс між сімейними і службовими обов’язками. Ви зможете владнати проблеми з родичами, якщо такі є. Перед вами можуть відкритися нові цікаві перспективи. Вихідні проведіть у комфортній домашній обстановці.

ТЕЛЕЦЬ

Активність і заповзятливість нарешті принесуть удачу. Постарайтеся спокійно ставитися до всіх тих змін, що зараз відбуваються у вашому особистому житті. Бажано не провокувати відкритого протистояння і конфліктних ситуацій. У вихідні не варто сваритися з дітьми.

БЛИЗНЮКИ

Не слід глибоко поринати навіть у власні проблеми, не кажучи вже про чужі – ними і зовсім займатися не треба. У вихідні не варто набридати собі й своїм близьким надмірною економією. Постарайтеся зрівноважити робочі години й час, присвячений сімейним турботам.

РАК

Займіться духовним розвитком і самоосвітою. Вдалим стане обговорення ваших ідей і пропозицій із начальством. Вас можуть зацікавити нові пропозиції. У вихідні ви будете блищати красномовством і дотепністю, легко і дохідливо висловлювати свої думки, тому підкорите всіх своїм ораторським талантом.

ЛЕВ

Якщо докладете трохи зусиль, зможете блиснути своїми кращими якостями і здатностями. Головне – чітко визначити план дій і намагатися втілити його в життя відразу ж і в дрібних подробицях. Може виникнути ситуація, за допомогою якої ви довідаєтеся багато нового про близьке коло спілкування.  

ДІВА

Вам доведеться викликати на допомогу всю свою інтуїцію й мудрість. Якщо знайдете однодумців, ви одержите можливість здійснити давні плани й задуми. Не дозволяйте близьким втручатися у ваші справи. У вихідні дозвольте собі довгоочікуваний відпочинок і не відмовляйтеся від запрошень друзів.

ТЕРЕЗИ

Не дозволяйте нікому зловживати вашою сумлінністю. З’явиться шанс виявити свої здібності в роботі. Вам варто остерігатися імпульсивності в справах і потурання власним слабостям. Виявіть мудрість і співчуття стосовно близьких. У вихідні ймовірні проблеми з дітьми.

СКОРПІОН

Вам необхідно сконцентрувати зусилля на досягненні цілей. Не бійтеся труднощів і перешкод, вам обов’язково треба їх перебороти. Очікується неприємна розмова з начальством. Постарайтеся бути терплячішими до близьких, стримуйте бурхливі емоції. На вихідні намагайтеся відпочити і відновити витрачені сили.

СТРІЛЕЦЬ

Можливі серйозні перевантаження на роботі. Краще не робити ризикованих крова, тому що для реалізації честолюбних кар’єрних задумів необхідно мати спокійний тил. У сімейних проблемах виявіть терпіння і витримку, тоді ситуація налагодиться і стабілізується. Вихідні присвятіть родині.

КОЗЕРІГ

Не варто піддаватися песимістичним настроям. Постарайтеся не дозволяти проблемам позначатися на ваших стосунках з оточуючими, вони не повинні від цього страждати. Назріває серйозний момент для рішучого прориву. У вихідні проявляйте активність і не приховуйте своїх емоцій.

ВОДОЛІЙ

Гарний тиждень для просування нагору кар’єрними сходами. Будьте акуратними й терплячими у всіх справах, і ви доможетеся бажаної мети. Наприкінці тижня краще з усією рішучістю позбутися від зайвого мотлоху, як матеріального, так і морального. Женіть від себе сумні думки.

РИБИ

Приваблива пропозиція надійде від вашого старого знайомого. Не бійтеся взяти на себе відповідальність, і ви обов’язково виграєте. Постарайтеся уникати конфліктів і крутих поворотів при спілкуванні з начальством. Наступає сприятливий період для серйозного життєвого вибору. 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах