37154
12:58 30.082021

Домашній «Тартар» із білих грибів

Цікаве 7432

Інгредієнти:

– білі гриби – 200 г;

– вершки – 300 мл;

– вершкове масло – 50 г;

– цибуля – 1 шт.;

– часник – 2 зуб.;

– пшеничне борошно – 1 ст. л.;

– соняшникова олія – за смаком;

– сіль – за смаком;

– чорний перець (мелений) – за смаком.

Спосіб приготування:

Гриби промийте і дрібно наріжте.

Цибулю і часник також подрібніть і обсмажте з цибулею на сковороді до прозорості. Потім додайте гриби і готуйте до випаровування рідини.

На іншій сковороді обсмажте борошно у вершковому маслі до рум’янцю. Потім додайте жирні вершки і розмішайте так, щоб не було грудочок. Додайте у вершковий соус гриби і тушкуйте, помішуючи, ще 5 хвилин. Якщо соус здасться занадто густим, додайте трохи молока.

Також для соусу можна використовувати печериці, лисички або опеньки.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Закарпатті викрили схему привласнення державних коштів через грантову програму
16:42
Почалися канікули. Куди краянам подіти дітей
16:11
На Закарпатті відбулося засідання представників міжнародної програми транскордонного співробітництва
15:44
У горах Хустщини травмувалася киянка
15:16
У Солотвино сталася пожежа в будівлях баз відпочинку
14:52
Заблокували ще одну схему ухилення від мобілізації на Закарпатті: затримано головного «кадровика» лікарні
14:43
На українсько-угорському кордоні виявили транспортний засіб з підробленим VIN-кодом
14:18
В Закарпатті судитимуть поліцейського, який на авто швидкої допомоги переправляв ухилянтів за кордон
14:08
На Закарпатті правоохоронці повідомили про підозру священнику та його спільнику у поширенні забороненої символіки
13:21
У Великій Доброні відзначили День національної єдності угорців
12:55
Всі новини
Головне