
Салат «Цезар» по-новому

Інгредієнти:
– буряк – 150 г,
– рукола – 40 г,
– сир фета чи бринза – 100 мл,
– волоські горіхи – 20 г,
– куряче філе – 100 г,
– оливкова чи інша олія – 20 г,
– мед – 1/2 ч. л.,
– гірчиця – 1 ст. л.,
– сіль – дрібка.
Спосіб приготування
Відварити або спекти в духовці буряк, нарізати його кубиками розміром приблизно 1х1 см. Так само нарізати сир.
Куряче філе відварити до готовності з цибулею та улюбленою зеленню або ж запекти із сумішшю спецій для курки. Після того як м’ясо схолоне, нарізати його тонкими смужками приблизно 3 см уздовж.
Зелень руколи помити та добре просушити. Можна замінити її молодим листям шпинату.
Для соусу змішати олію, мед, сіль та гірчицю. За смаком можна додати свіжозмелений чорний та білий перець.
Салат викласти шарами: буряк, рукола, сир, куряче філе, горіхи. Полити соусом і відразу ж подавати.
Горіхи можна замінити насінням соняшнику, гарбуза чи кунжуту.
Смачного!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися