Рибні котлети в мультиварці
Інгредієнти:
– 1 кг рибного філе (підійде будь-яка риба),
– оливкова олія для смаження,
– 1 морквина,
– 1 цибуля,
– 1 яйце,
– 1 стакан панірувальних сухарів,
– 2 шматочки черствого чорного хліба без скоринки,
– 1 стакан молока,
– сіль і перець за смаком.
Спосіб приготування
Рибне філе нарізаємо шматочками. Ці шматочки повинні бути невеликими, щоб їх було зручно подрібнити в м’ясорубці або на блендері. Перекручуємо філе. Дрібно наріжемо цибулину і натремо на тертці моркву.
Замочуємо черствий чорний хліб у склянці молока.
На сковорідку відправляємо ложечку оливкової олії. Обсмажуємо цибулю і моркву до м’якості.
Змішуємо прокручену в блендері або на м’ясорубці рибу, цибулю, моркву і розмочений хліб. Додаємо в суміш яйце і сіль із перцем.
Отриману суміш ще раз прокручуємо в м’ясорубці або в блендері.
Насипаємо в зручну ємність панірувальні сухарі. Ліпимо котлетки однакового розміру з отриманої суміші, обвалюючи фарш у панірувальних сухарях. Смажимо котлетки до золотистого кольору з кожного боку.
Не забудьте про легкий овочевий салат, з яким рибні котлети зможуть завоювати весь світ.
Смачного!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися