Салат із гарбуза з фетою і апельсинами
Інгредієнти:
– 100 г сиру фета,
– 200 г гарбуза,
– 1 шт. апельсин,
– оливкової олії,
– 1 зубчик часнику,
– 2 гілочки базиліку,
– за смаком сіль, чорний перець.
Спосіб приготування
Гарбуз очистіть від шкірки і наріжте великими кубиками. Викладіть шматочки гарбуза на застелене пергаментом деко і збризніть оливковою олією. Запікайте гарбуз із 1 зубчиком часнику в розігрітій до 200 градусів духовці, доки він не стане м’яким.
Фета наріжте невеличкими кубиками, щоб сир не сильно кришився.
З апельсина зніміть цедру за допомогою дрібної тертки. Потім виріжте філе з апельсину. На тарілку викладіть шматочки гарбуза, сир фета і філе апельсина.
Додайте листочки базиліка й апельсинову цедру. Полийте салат оливковою олією та приправте чорним перцем і сіллю за смаком.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися