32054
10:00 31.052020

Гороскоп на 1 - 7 червня 2020

Цікаве 11756

ОВЕН  

Імовірно, ви будете особливо мрійливі. Зосередьтеся на головному, тоді багато чого встигнете. Зможете подолати будь-які психологічні проблеми, якщо у важку хвилину звернетеся до друзів по допомогу. Веселощі у вихідні так захоплять вас, що ви навіть забудете, коли востаннє сумували. 

ТЕЛЕЦЬ  

Колеги будуть усіляко сприяти здійсненню ваших планів. На вас очікують позитивні результати, пов’язані з улюбленою роботою. Може з’явитися нове захоплення, яке поглине весь ваш вільний час. У вихідні краще не сидіти вдома, а вибратися в справжнє світське товариство. 

БЛИЗНЮКИ 

Ви можете відчути якусь нестабільність і відчути, що вами не задоволені, але причина цього з’ясується не відразу. Емоційна напруга незабаром спаде. Можливі корисні знайомства та цікаві зустрічі, які вселять у вас дух успішності. У вихідні згадайте про спортивні навантаження.

РАК 

Ваша зайнятість та емоційна напруженість кожному впадатимуть в очі, тому намагайтеся уникати зайвої суєти. Зосередьтеся на головних турботах і проблемах, тепер вам до снаги завершити найбільш важливі та складні справи. У вихідні стосунки з дітьми зміняться на краще. 

ЛЕВ  

Цього тижня ваш оптимізм у поєднанні з гнучкістю в поведінці здатний привернути до вас увагу тих, хто поряд. Намагайтеся не відмовляти в допомозі людям, які попросять її. Вихідні – вдалий час для поїздок і подорожей, але нічого нового краще не затівати. 

ДІВА 

Ваша інтуїція загостриться так, що навіть у ситуаціях, більш ніж незвичних, ви безпомилково вгадаєте правильну лінію поведінки. У вихідні на фоні загального занепокоєння й суєти ваше співчуття та оптимізм допоможуть багатьом. Обов’язково погодьте свої плани з близькими людьми. 

ТЕРЕЗИ  

Налаштуйтеся на серйозні та рішучі дії. Справи підуть як по маслу, а ті, хто поряд, будуть у всьому підтримувати вас. Зникнуть практично всі проблеми, що обтяжували вас у недалекому минулому, а зустріч із друзями у вихідні допоможе відновити мир і спокій у вашій душі.

СКОРПІОН 

Бажано не показувати близьким свою нервозність і дратівливість. Не варто довіряти новим ідеям та планам, бо вони можуть таїти в собі пастку, розставлену інтриганом. У вихідні взаємини з тими, хто поряд, можуть вас розчарувати, імовірні невдачі в поїздках і контактах. 

СТРІЛЕЦЬ 

Ділова сфера складеться не дуже вдало, але на допомогу вам прийде вірний друг. Треба буде з’явитися в різних місцях практично одночасно. Обставини вимагатимуть, щоб ви прийняли важливе рішення і зробили важливий вчинок, але ви легко з цим упораєтеся. У вихідні не залишайтеся на самоті. 

КОЗЕРІГ  

Намагайтеся спокійніше поставитися до змін, що відбуваються у вашому житті. Спробуйте не провокувати конфліктних ситуацій і відкритого протистояння, вчасно зупиніть себе і не піддавайтеся ризику, інакше ймовірні серйозні зміни ситуації не на вашу користь. 

ВОДОЛІЙ 

Настає досить вдалий в емоційному плані період. Ніщо не зможе вивести вас із рівноваги. Чужі поради краще не приймати. Більшу частину часу бажано присвятити завершенню невідкладних справ. У вихідні не цурайтеся компанії, ви будете для багатьох приємним співрозмовником. 

РИБИ  

Підсумувати прожите виявиться не зайвим, адже настає пора відкрити для себе нову сторінку. Ця інформація відповість на життєво важливі питання. Не ділитися найпотаємнішим, хтось може не зрозуміти, а інші позаздрять. У вихідні намагайтеся ні з ким не сваритися.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах