3111
17:20 12.072016

Суп-пюре з овочів

Цікаве 2043

 

supІнгредієнти:

– 1 пучок коренів для супу (морква, петрушка, селера),

– 3 картоплин середнього розміру,

– декілька суцвіть цвітної капусти,

– 3–4 склянки води,

– 25 г масла вершкового (або 2 ст. ложки олії),

– 1 чайна ложка борошна,

– тертий сир,

– зелень петрушки чи кропу,

– спеції: оцет або лимонний сік, кмин, перець чорний мелений, сіль – за смаком.

Спосіб приготування:

Корені для супу, цвітну капусту, картоплю чистять, дрібно нарізають і добре розварюють у підсоленій воді, потім протирають крізь сито і знову додають до відвару. Заправляють спеціями. Борошно розводять у невеликій кількості холодної води і вливають у суп, безперервно помішуючи. Варять суп при слабкому кипінні ще 3–5 хв. і додають масло. Потім знімають з вогню й посипають тертим твердим сиром, чорним перцем і дрібно нарізаною петрушкою.

Подають гарячим.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Закарпатті п'ять чоловіків намагалися дістатися Румунії гірською ділянкою кордону
08:45
У Мукачеві затримали водія без прав і під наркотиками
08:30
Виноградівщина прощатиметься із загиблим Героєм — Анатолієм Поповичем
20:33
Тячівця судитимуть за обвинуваченням у зґвалтуванні неповнолітньої
17:32
На Закарпатті виявили руїни середньовічного замку: історичне відкриття у Берегові
17:23
На Закарпатті лікарям вдалося врятувати зір трирічному хлопчику, який випадково заклеїв очі суперклеєм
17:08
Бюджети громад Закарпаття зросли на понад 100 мільйонів: ОВА провела нараду щодо фінансових підсумків півріччя
16:52
На Закарпатті з початку року бюджети отримали понад 15,3 млн грн туристичного збору
16:20
На Закарпатті триває пілотний проєкт із впровадження дружнього до дитини правосуддя
15:27
Найближчого вікенду закарпатська аматорська команда стартує в Кубку України з футболу
15:13
Всі новини
Головне