Суп-пюре з овочів
Інгредієнти:
– 1 пучок коренів для супу (морква, петрушка, селера),
– 3 картоплин середнього розміру,
– декілька суцвіть цвітної капусти,
– 3–4 склянки води,
– 25 г масла вершкового (або 2 ст. ложки олії),
– 1 чайна ложка борошна,
– тертий сир,
– зелень петрушки чи кропу,
– спеції: оцет або лимонний сік, кмин, перець чорний мелений, сіль – за смаком.
Спосіб приготування:
Корені для супу, цвітну капусту, картоплю чистять, дрібно нарізають і добре розварюють у підсоленій воді, потім протирають крізь сито і знову додають до відвару. Заправляють спеціями. Борошно розводять у невеликій кількості холодної води і вливають у суп, безперервно помішуючи. Варять суп при слабкому кипінні ще 3–5 хв. і додають масло. Потім знімають з вогню й посипають тертим твердим сиром, чорним перцем і дрібно нарізаною петрушкою.
Подають гарячим.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися