3111
17:20 12.072016

Суп-пюре з овочів

Цікаве 1799

 

supІнгредієнти:

– 1 пучок коренів для супу (морква, петрушка, селера),

– 3 картоплин середнього розміру,

– декілька суцвіть цвітної капусти,

– 3–4 склянки води,

– 25 г масла вершкового (або 2 ст. ложки олії),

– 1 чайна ложка борошна,

– тертий сир,

– зелень петрушки чи кропу,

– спеції: оцет або лимонний сік, кмин, перець чорний мелений, сіль – за смаком.

Спосіб приготування:

Корені для супу, цвітну капусту, картоплю чистять, дрібно нарізають і добре розварюють у підсоленій воді, потім протирають крізь сито і знову додають до відвару. Заправляють спеціями. Борошно розводять у невеликій кількості холодної води і вливають у суп, безперервно помішуючи. Варять суп при слабкому кипінні ще 3–5 хв. і додають масло. Потім знімають з вогню й посипають тертим твердим сиром, чорним перцем і дрібно нарізаною петрушкою.

Подають гарячим.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах