29807
16:08 24.112019

Закарпатець потрапив до прямих ефірів шоу «X-Factor»

Цікаве 2240

Вчора, 23 листопада, після вечірнього ефіру шоу “X-factor” на телеканалі “СТБ” стало зрозуміло, що закарпатський співак Юрій Каналош пройшов до чергового етапу відомого вокального шоу.

Вокаліст потрапив до складу команди “хлопці”, тренеркою якої стала співачка Настя Каменських. Під час суботнього ефіру Юрій Каналош виконав пісню Years & Years – King та завоював прихильність тренерки. Однак були серед журі й ті, кому виступ хлопця зовсім не сподобався.

Ольга Полякова сказала заявила, що Каналош проспівав та протанцював, як миша. Натомість інший член журі, Ігор Кондратюк сказав, що якби він був тренером хлопців на цьому проєкті, то однозначно боровся б за Каналоша. Настя Каменських також зробила свій вибір та відправила співака у прямі ефіри.

Нагадаємо, Юрій Каналош вдруге став учасником телевізійного вокального шоу “X-factor” та почув очікуване “так” від 4 суддів. Десять років тому вокаліст вже брав участь у цьому шоу, однак не дійшов до прямих ефірів.

Під час кастингу Юрій виконав пісню “Thinking Out Loud” британського виконавця Ed Sheeran. Крім цього, 2 роки тому співак був учасником ще одного телевізійного проєкт – “Голос країни”. Тоді на сліпих прослуховуваннях Юрій виконав пісню “Iron Sky” та розвернув два тренерські крісла – Бабкіна та Потапа. Зрештою співак обрав тренером Сергія Бабкіна та став учасником його команди, однак отримати перемогу в шоу Каналошу тоді не вдалося. Можливо, співаку поталанить більше цього разу на шоу X-factor.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах