29374
10:00 27.102019

Гороскоп на 28 жовтня - 3 листопада 2019

Цікаве 1677

ОВЕН

Стосунки на роботі можуть ускладнитися. Доведеться шукати компроміс між сімейними і службовими обов’язками. Ви зможете владнати проблеми з родичами, якщо такі є. Перед вами відкриються нові цікаві перспективи. Вихідні проведіть у комфортній домашній обстановці.

ТЕЛЕЦЬ

Активність і заповзятливість принесуть удачу. Постарайтеся спокійно ставитися до змін, що відбуваються в особистому житті. Бажано не провокувати відкритого протистояння і конфліктних ситуацій. У вихідні не сваріться з дітьми.

БЛИЗНЮКИ

Не варто глибоко поринати навіть у власні проблеми, не кажучи вже про чужі – ними і зовсім займатися не треба. У вихідні не набридайте собі і своїм близьким надмірною економією.

РАК

Займіться духовним розвитком і самоосвітою. Вдалим стане обговорення ваших ідей і пропозицій із начальством. Вас можуть зацікавити вдалі пропозиції. У вихідні ви будете блищати красномовством і дотепністю, легко і дохідливо висловлювати власні думки, тому підкорите всіх своїм ораторським талантом.

ЛЕВ

Очікується неприємна розмова з начальством, але ви, якщо докладете трохи зусиль, зможете блиснути своїми кращими якостями і здатностями. Головне – чітко визначити план дій і намагатися втілити його в життя відразу ж і в дрібних подробицях.

ДІВА

Якщо знайдете однодумців, ви отримаєте можливість здійснити давні плани і задуми. Постарайтеся врівноважити робочі години і час, присвячений сімейним турботам. Не дозволяйте близьким втручатися у ваші справи. У вихідні дозвольте собі довгоочікуваний відпочинок.

ТЕРЕЗИ

Не дозволяйте нікому зловживати вашою сумлінністю. З’явиться шанс виявити свої здібності на роботі. Вам слід остерігатися імпульсивності в справах і потурання власним слабкостям. Виявіть мудрість і розуміння стосовно близьких. У вихідні ймовірні проблеми з дітьми.

СКОРПІОН

Вам необхідно сконцентрувати зусилля на досягненні своїх цілей. Не бійтеся труднощів і перешкод, вам обов’язково треба їх перебороти. Постарайтеся бути терплячішими до близьких людей, стримуйте бурхливі емоції. На вихідні постарайтеся відпочити і відновити витрачені сили.

СТРІЛЕЦЬ

Можливі серйозні перевантаження на роботі. Краще не робити ризикованих дій, тому що для реалізації честолюбних кар’єрних задумів необхідно мати спокійний тил. У сімейних проблемах виявіть терпіння і витримку, тоді ситуація налагодиться і стабілізується. Вихідні присвятіть родині.

КОЗЕРІГ

Не варто піддаватися песимістичним настроям, женіть від себе сумні думки. Постарайтеся не дозволяти проблемам позначатися на ваших стосунках з оточуючими, вони не повинні від цього страждати. Назріває серйозний момент для рішучого прориву. У вихідні проявляйте активність і не приховуйте своїх емоцій.

ВОДОЛІЙ

Гарний тиждень для просування нагору кар’єрними сходами. Будьте акуратні і терплячі у всіх справах, і ви доможетеся бажаної мети. Наприкінці тижня краще з усією рішучістю позбутися зайвого мотлоху – як матеріального, так і морального.

РИБИ

Інтуїція принесе удачу. Приваблива пропозиція надійде від вашого старого знайомого. Не бійтеся взяти на себе відповідальність, і ви обов’язково виграєте. Постарайтеся уникати конфліктів і крутих поворотів при спілкуванні з начальством. Наступає сприятливий період для серйозного життєвого вибору.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах