29303
18:25 19.102019

В Ужгороді у розпалі «Бабине літо»

Цікаве 23323

Три дні поспіль обласний центр Закарпаття ярмаркує. Фестиваль «Бабине літо у Боздоському парку» зібрав гастрономічні, культурні та розважальні локації.

Ужгородці та гості міста мають нагоду насолодитися улюбленими стравами на вогні, поласувати закарпатським вином, сиром, медом, солодощами та іншими смаколиками, придбати вироби місцевих умільців.

-Нині на ярмарку я презентую прикраси для волосся: резинки, обручі із фетру, приколки, – розповідає ужгородська майстриня Наталія Яричка. – Усе – ручна робота. На цю творчість мене надихає моя донечка. Як то кажуть, декрет – привід зайнятися улюбленою справою.

Окрім різноманітних смаколиків, а також традиційної закарпатської кухні, на святі можна відвідати різноманітні майстер-класи. Один із них – розпис пряників. Малеча від такої розваги – у справжньому захваті.

Варто зазначити, що свято розпочали виступами закарпатських музичних колективів: гурту «Чаламада» та етно-рок-гурту «Вандор», який презентував новий альбом «Я туй». А вже опівдні для всіх охочих працювало караоке під відкритим небом.

Продовжуватиметься свято і в неділю, 20 жовтня. Завтра розважальну програму буде презентувати вокальний ансамбль «Перлинка» Ужгородського міського центру дозвілля-будинку культури та танцювальний колектив «Бліц». Продовжать свято виступи музичних гуртів і співаків, конкурси від ведучого Limen, традиційне нагородження в різних номінаціях та дискотека від DJ Choki. Крім того, на майданчику біля атракціонів із 15.00 до 18.00 працюватиме й локація для дітей з іграми, конкурсами, майстер-класами.

 

Христина Біклян

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах