29212
10:00 13.102019

Гороскоп на 14 - 20 жовтня 2019

Цікаве 1613

ОВЕН

Ви можете зіштовхнутися із соціальними проблемами. Не бійтеся проявляти активність у боротьбі за свої права, дійте рішуче, адже зараз ваші вчинки повністю відповідають вашим бажанням. Імовірне знайомство з людьми, які зацікавляться вашими проблемами. Від родичів можна чекати сюрпризів, здебільшого приємних і корисних.

ТЕЛЕЦЬ

Вам доведеться зайнятися справами близьких родичів. Не поспішайте від них ховатися або голосно протестувати, це заняття, напевно, принесе вам певну вигоду. У вихідні вам доведеться взяти на себе всю відповідальність у спільних справах і планах вашої родини.

БЛИЗНЮКИ

Ваша манера ставити людей перед фактами залишає їм не так вже й багато простору для прояву ініціативи. Не варто йти на повідку в самовпевненості й егоїзму, якщо хочете уникнути зайвих неприємностей. У вихідні варто приділити домашнім побільше часу.

РАК

Вам можуть запропонувати навчання в новій професійній сфері, краще його не відкидати, а мобілізувати свої сили, і тоді успіх вам забезпечений. Зайвий раз на очі начальству краще не потрапляти. Постарайтеся трохи стримати свої амбіції, а інтуїція підкаже вам правильний вихід із ситуації, що склалася.

ЛЕВ

Вам необхідно спромогтися одним ривком упоратися з проблемами, що нагромадилися. Спроби налагодити стосунки з колегами увінчаються успіхом і допоможуть запобігти затяжному конфлікту. Вам випаде прекрасна можливість захопити близьких своїми ідеями і знайти підтримку.

ДІВА

Деякий ореол таємничості і загадковості вам не зашкодить, а тільки посприяє зацікавленості оточуючих у спілкуванні з вами. Використання нових ідей і технологій у роботі дозволить вам домогтися значних результатів. Конфліктну ситуацію бажано вчасно обійти, довіртеся своїй інтуїції. Згадайте про силу-силенну домашніх справ і проблем.

ТЕРЕЗИ

Гарний тиждень для тих, хто звик сумлінно працювати. Не варто давати обіцянок, їх буде важко виконати. Будьте обережними в транспорті, тому що підвищується ризик кишенькових крадіжок. Постарайтеся не розтринькати сили, зв’язки і гроші. Вихідні проведіть із родиною.

СКОРПІОН

Вам не варто робити героїчних вчинків. Ніхто не оцінить. Краще постарайтеся впоратися з дрібними проблемами, що нагромадилися. На вас очікує потік зустрічей, дзвінків і паперової роботи, імовірні й додаткові турботи. У вихідні побоюйтеся плутанини в майнових справах.

СТРІЛЕЦЬ

Із великими досягненнями в професійній сфері доведеться трохи зачекати. Навчання чомусь новому принесе впевненість у власних силах. Найкраще опертися на допомогу друзів і заступників. Імовірні поїздки за кордон.

КОЗЕРІГ

У вас може виникати тільки одна проблема – як усе встигнути і нікуди не спізнитися, але з нею ви цілком зможете впоратися. Бажано стримати свої амбіції і зачекати з проявом ініціативи, зараз для цього не найкращий час. Складно буде даватися дипломатичність у деяких ситуаціях.

ВОДОЛІЙ

На цьому тижні для вас відкриються нові можливості, розширяться обрії, відбудеться зростання у професійній сфері. Прийняття важливого рішення відкладіть на наступний тиждень. Тримайте свої емоції у шорах, особливо не давайте волю гніву, він лише буде сприяти погіршенню ситуації.

РИБИ

Тиждень буде наповнений сюрпризами і приємними несподіванками. Ваше становище значно покращиться, з’явиться шанс відновити колишні позиції і плідно попрацювати. Причиною конфлікту з колегами можуть стати деякі категоричні висловлювання.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Спілка закарпатських угорських багатодітних родин організувала Тиждень матерів
16:13
65 000 гривень зібрали учні Ужгородського ліцею «Лідер» під час благодійного ярмарку
15:50
В Ужгороді затримали раніше судимих зловмисників, які обікрали підсобне приміщення новобудови
15:25
Представниця закарпатських угорців на виборах до Європарламенту – Вікторія Ференц
14:57
10 років представляла інтереси закарпатських угорців
14:29
Поліція Виноградова розслідує кримінальне провадження за фактом конфлікту з працівниками ТЦК та СП
13:38
На Закарпатті пенсіонер планував доправити в Румунію двох «водолазів»
10:05
В Ужгороді нагородили переможців тенісного турніру UTF (Ukrainian Tennis Federation) Cup
09:40
3520 закарпатських водіїв оштрафували за перевищення швидкості
09:36
Гранти для підприємців: успішні історії співпраці з ГО «Неємія»
09:31
Всі новини