М'ясо по-французьки: рецепт із куркою та грибами
Інгредієнти:
– 600 г курячого філе,
– 200 г твердого сиру,
– 300 г печериць,
– 1 цибулина,
– 2 помідори,
– невеликий пучок зелені,
– 1 зубок часнику,
– 50 г майонезу,
– 50 г сметани,
– 2 ст. ложки олії,
– 1 ч. ложка гірчиці,
– чорний мелений перець, сіль.
Спосіб приготування
Філе помийте і розріжте вздовж на кілька порційних частин. Прикрийте харчовою плівкою й відбийте. Посоліть, поперчіть, змастіть гірчицею.
Гриби помийте і поріжте невеликими кубиками. Цибулю наріжте півкільцями. Обсмажте гриби в розігрітій олії 5–7 хвилин. Потім додайте до грибів цибулю й обсмажуйте, помішуючи, до золотистого кольору.
Помідори наріжте скибочками. Подрібніть зелень. Часник пропустіть через часничницю. Сир натріть на крупній тертці. Змішайте сир, часник, зелень, майонез та сметану.
Куряче філе викладіть на змащене олією деко. Викладіть на філе смажені гриби з цибулею і скибочки помідора. Зверху змастіть соусом.
Запікайте м’ясо по-французьки в розігрітій до 180°С духовці 20–25 хвилин. Подавайте гарячим із картоплею або як самостійну страву з салатом та зеленню.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися