23214
14:14 25.072018

Гороскоп на 30 липня - 5 серпня 2018

Цікаве 2871

ОВЕН

Бажання позбутися тягаря відповідальності й утекти від проблем може зіграти з вами злий жарт. Намагайтеся бути скромнішими, тоді погіршення матеріального становища вам не загрожує. Може початися новий період у вашій трудовій діяльності, і схоже, зі звичним неквапливим робочим розпорядком доведеться попрощатися.

ТЕЛЕЦЬ

Щоб отримати бажаний результат, доведеться пробиватися крізь перешкоди. Інтуїція вас не підведе. Імовірно, виявлять активність вороги та конкуренти. Але друзі або високі заступники допоможуть згладити ситуацію, і спільними зусиллями ви зможете досягти бажаного компромісу.

БЛИЗНЮКИ

На підтримку та допомогу розраховувати не варто, слід самостійно вирішувати всі свої проблеми. Не зашкодить обережність у діях, адже навіть дуже гармонійні, на перший погляд, ситуації можуть обернутися конфліктами. Упевнено та вчасно зробити свій вибір – от ваше найважливіше завдання.

РАК

Майже всі задумані плани будуть реалізовуватися, а колишні конфлікти благополучно залагодяться. Не пропустіть цей золотий час, використайте його максимально повно. Ділові зустрічі увінчаються успіхом. У вихідні подумайте не тільки про сьогоднішній день, але й найближче майбутнє.

ЛЕВ

Бажано бути активними та послідовними, налагоджувати нові зв’язки й контакти. На очі начальству краще не потрапляти. Має надійти цікава інформація, обов’язково візьміть її до відома. До вихідних проясняться ваші реальні можливості, не виключена фінансова допомога від родичів.

ДІВА

Діліться навіть дрібними радощами, так ви зможете перетворити просто знайомих на гарних друзів. Якщо відчуєте приплив енергії, постарайтеся витратити її всю без залишку на досягнення своєї головної мети. Без сумніву, мир і гармонія в родині – повністю ваша заслуга, але нагадувати про це щомиті не треба.

ТЕРЕЗИ

Стрімкість у діях бажано стримати, навіть якщо вам і здається, що ця якість може дуже допомогти вам. Дослухайтеся до своєї інтуїції, вона підкаже, як краще поводитися в нинішній ситуації. У вихідні задумайтеся про нові досягнення та плани на найближче майбутнє, зараз багато що у ваших руках, хоча й вимагає ретельної обробки.

СКОРПІОН

Якщо ви щось задумали, то зберіться з силами і рухайтеся вперед, а не тупцюйте на місці. З іншого боку, якщо ви й без того багато трудилися, то досить, не збільшуйте навантаження, займіться собою. Нові події можуть порадувати вас і змінити на краще стан справ на роботі. У вихідні обов’язково виберіться на природу.

СТРІЛЕЦЬ

Покваптеся й не сидіть склавши руки, не витрачайте дарма цей золотий час, і ви багато чого встигнете. Будьте обережними та уважними у виконанні будь-якої справи. Намагайтеся не перенапружуватися на роботі, інакше це загрожує емоційним зривом на родичах або друзях.

КОЗЕРІГ

Виявіть розумну обережність у справах бізнесу. Бажано розібратися з проблемами, що нагромадилися. Будьте готові відстоювати реалістичність своїх планів і задумів перед начальством. Гарні новини підбадьорять вас, але є сенс перевірити їхню вірогідність. Вихідні постарайтеся провести на природі в приємній компанії.

ВОДОЛІЙ

Можете довідатися багато нового про свою роботу, але не поспішайте що-небудь міняти, просто перечекайте. Імовірне виникнення напруження в стосунках із колегами, начальством або старшими родичами. Швидше за все, це результат непорозуміння, є сенс відверто поговорити з ними і позбутися всіх сумнівів. У вихідні будьте лояльніші до рідних.

РИБИ

Варто лише трохи потрудитися, як усе задумане реалізується. Не випробовуйте терпіння тих, хто поряд, навіть найбільш безневинний жарт над ближнім може викликати неприємні наслідки. Імовірно, одержите заслужену похвалу й підтримку начальства. У вихідні приділіть більше уваги родині.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах