22484
10:00 24.062018

Гороскоп на 25 червня - 1 липень

Цікаве 1492

ОВЕН

Не беріться за вирішення чужих проблем і не відкладайте нічого на потім. Сміливо починайте нові проекти та знайомтеся з новими людьми. Намагайтеся не зв’язувати себе зобов’язаннями й обіцянками, які, на вашу думку, можуть загрожувати неприємностями. У вихідні прийміть у себе друзів або самі відвідайте їх.

ТЕЛЕЦЬ

Завдяки своїй чарівності ви багато чого зможете досягти, але й зловживати нею не варто. Імовірне виникнення певних проблем, для вирішення яких необхідно виявити обачність і витримку, це допоможе вам здобути бажані результати. Не відмовляйтеся від допомоги та підтримки близьких людей.

БЛИЗНЮКИ

Цей тиждень найбільш сприятливий для кар’єри та вирішення важливих справ. Відстоюючи свій авторитет, бажано не особливо упиратися. Вам може знадобитися така якість, як дипломатичність. У вихідні ймовірна дуже серйозна розмова зі старим другом.

РАК

Вам не завадить зайнятися захистом своїх інтересів, але конфліктувати по дрібницях небажано. Різноманітних запевнень та обіцянок допомогти можете отримати більше, ніж досить, проте ваші плани й надії, швидше за все, реалізуються не повністю. У вихідні в стосунках із друзями ймовірна певна напруженість.

ЛЕВ

Цього тижня дослухайтеся до мудрих порад тих, хто поряд, стримуйте свої амбіції та запити. Подолати певні труднощі й досягти гарних результатів ви зможете, якщо будете терплячі й не станете вимагати від життя всього й одразу. Не відмовляйтеся від запрошення друзів у вихідні.

ДІВА

Традиційний підхід до вирішення проблем може виявитися не зовсім вдалим, спробуйте переглянути деякі свої погляди. Хтось, імовірно, стане заздрити вам, і змиритися з фактом вашої переваги йому буде складно. У вихідні можуть зненацька виникнути сімейні проблеми, тож заздалегідь наберіться терпіння й сил для їхнього подолання.

ТЕРЕЗИ

Настає час, сприятливий для ділових успіхів. Не піддавайтеся спокусам, вчасно відходьте вбік і перемикайте увагу на що-небудь інше. Просування службовими сходами залежатиме тільки від вас самих. Досягнете успіхів у багатьох справах. Дипломатичність і чарівність у вихідні дозволять подолати будь-які перешкоди.

СКОРПІОН

Усі досягнення будуть так чи інакше пов’язані з подоланням труднощів. Живіть сьогоденням, радуйтеся тому, що маєте, і не переймайтеся проблеми завтрашнього дня. Якщо напередодні трапився конфлікт, ви одержите шанс перебороти його наслідки. Організуйте спільний відпочинок зі своїми близькими, але від далеких поїздок бажано відмовитися.

СТРІЛЕЦЬ

Будете схильні неусвідомлено дражнити фортуну, що зовсім дарма. Вияви азарту зараз абсолютно недоречні, тому намагайтеся тримати себе в руках. Пожинати плоди своєї праці зможете трохи пізніше. Уникнути можливих конфліктних ситуацій у вихідні вам допоможуть інтуїція та прозорливість.

КОЗЕРІГ

Продовжуйте активно рухатися до поставленої мети. Не беріться за кілька справ одразу, навряд чи це виявиться вам до снаги. Можливі дрібні непорозуміння у сфері ділових переговорів. Пильної уваги вимагатимуть діти. У вихідні перед вами може постати вибір: або цікаво провести час, або заробити гарні гроші.

ВОДОЛІЙ

Не давіть на людей своїм авторитетом. Ваше терпіння все переможе. Не відкладайте справи заради зустрічі з людиною, якої ви давно не бачили, зараз це може стати великою помилкою. У питаннях, що вимагають ініціативи та творчості, успіх вам забезпечений. У вихідні знайдете цікавого співрозмовника.

РИБИ

Має знайтися вдале вирішення досить заплутаної проблеми. Цього тижня вам краще погоджуватися з інтересами колективу й сильно не виділятися. Вихідні постарайтеся провести вдома і присвятити їх родині.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді змагалися на чемпіонаті Закарпаття з танцювального спорту
17:03
«Екологічна освіта дітей засобами театрального мистецтва та ігрових практик»: навчально-методичний посібник
16:36
У Хустській ТГ проходить Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» (Джура)
16:15
У Коритнянському ліцеї відкрили благодійну виставку-продаж трьох місцевих художників
15:52
У Мукачеві за 4 місяці зафіксовано майже 4500 порушень правил паркування
15:38
Рідним загиблого на Донеччині прикордонника із Закарпаття вручили державну нагороду
15:21
На Тячівщині затримали наркоторговця: за місцем проживання фігуранта проведено обшук
15:08
238 осіб з інвалідністю скористалися послугами Закарпатської служби зайнятості з початку року
14:56
В Ужгородському ТСЦ МВС призначили нового керівника
14:44
Відбулося засіданні виконкому Білківської сільради
14:13
Всі новини