20055
20:50 5.032018

В Ужгороді триває виставка мініатюрних акваріумів. ВІДЕО

Цікаве 1822

Уже вчетверте в Ужгороді відбувається виставка мініатюрних акваріумів об’ємом всього в 30 літрів.

1

Цьогоріч свої роботи презентували 10 учасників із Закарпаття та один — із Луцька. В оформленні використовували здебільшого природні матеріали: каміння, деревину, мох. Навіть риб підбирали ретельно.

Тереза ЛАЗАР, голова Клубу акваріумістів Закарпаття

Це не просто скляна посудина, в якій плаває одна, або дві рибки. А що це можна створити красу таку. Створити міні-пейзажі, ландшафти в маленькому об’ємі акваріума.

У кожному з них можна побачити окремий підводний світ. Особливих вимог до оформлення організатори не ставили. Автори втілювали свої найнеординарніші ідеї.

Тереза ЛАЗАР, голова Клубу акваріумістів Закарпаття

Трошечки таке може страшнувате з черепом. Але я його так зробила, задекорувала, щоби воно було, як частина скали, щоб це не кидалося в очі, що ніби якийсь то там череп. А щоб це було, як одна декорація і як продовження гори. Ніби це природньо так створила природа. І вийшла потім сама по собі назва, як з фільма «Кінг Конг».

Виставка триватиме до неділі, 11 березня. Відвідати її можна щодня з 10-ї до 19-ї години. Вхід вільний. Переможців визначатиме професійне журі. Однак відвідувачі також можуть залишити свої голоси і обрати «Акваріуміста глядацьких симпатій».

 

uzhinform.com

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах