19506
10:34 7.022018

В Україні з’явилось агентство моделей, яким за 50

Цікаве 2091

У Києві почало роботу перше в Україні агентство для моделей старше п’ятдесяти. Агентство дорослих моделей створив благодійний фонд «Життєлюб», який працює з людьми пенсійного віку, організовуючи їх дозвілля і допомагаючи адресно.

1

В агентстві вже є 10 моделей, які беруть активну участь в зйомках. Серед них – 3 чоловіків і 7 жінок у віці від 50 до 82 років.

«Насправді, ідея була на поверхні. До нас часто звертаються рекламні та продакшн-компанії в пошуках героїв. Тепер ми просто вирішили оформити це в окремий проект, який буде шукати нові цікаві обличчя і розширювати нашу базу. Для нас це не розвага, а скоріше ще одна можливість просування ідеї актуальності третього віку в країні. Не важливо, скільки тобі років. Ти можеш бути ким завгодно, незалежно від віку », – каже співзасновник фонду Тіна Михайлівська.

Моделі отримують гонорари за зйомки у розмірі 600-2000 гривень. Надіслати свої заявки в модельне агентство можна на пошту happyoldmodels@gmail.com. або на Фейсбук https://www.facebook.com/happyoldmodels/.

Підготувала Анна Пащук

3

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах