19056
14:20 15.012018

Хороші новини про Сальвадора

Цікаве 2045

У кінці минулого року ми писали про складну операцію з пересадки серця переможцю «Євробачення-2017» Сальвадору Собралу. І ось нарешті хороші новини! 11 січня співака виписали з лікарні.

1

У 27-річного Сальвадора діагностували порок серця ще при народженні. Заради хлопця керівництво «Євробачення-2017» навіть змінило правила й дозволило йому пропустити репетиції півфіналу.

Останній концерт зірки відбувся 8 вересня, і після цього його серце не витримало навантаження. 20 вересня Сальвадор був госпіталізований, а 26 вересня потрапив до реанімації. 8 грудня співак пережив складну операцію з пересадки серця в госпіталі Санта-Круз. Трансплантація тривала чотири години.

Інформація про виписку Сальвадора з’явилася на офіційній сторінці співака: «З великим задоволенням повідомляємо, що в другій половині дня 11 січня Сабрала виписали з лікарні. У післяопераційний період Сальвадору певний час доведеться уникати великого скупчення людей. Дякуємо за повагу до цього простору. Давайте уникати обіймів. Спаситель уже давно обняв нас усіх. Незабаром ми повідомимо про повернення на сцену. Спасибі за тепло й розуміння».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах