17008
15:05 13.102017

Учасники «Танцюють всі» готують нові постановки для «Бліцу»

Цікаве 2893

358229Танцювальне подружжя Антон та Олена Киба приїхали до Ужгорода. Проживають вони в Одесі, де мають власну хореографічну студію. Спеціалізуються на стилі контемпорарі. Обоє брали участь у відомому українському талант-шоу «Танцюють всі».

В Ужгороді вони вже не вперше, зі Студією сучасного танцю «Бліц» співпрацюють давно. Цього разу готуватимуть нові постановки для чотирьох хореографічних груп.

Антон КИБА, хореограф:

Ми не готуємо просто хореографію, яку діти вчать. Все відбувається прямо тут, прямо в залі. Народжується в загальному процесі. Не можна сказати, що ми готуємо конкретну програму. Є у нас свої техніки, свої напрацювання. І що ми, в принципі намагаємося передати дітям в постановочному процесі.

Тренуються щодня. На підготовку номеру іде немало часу та сил. Тому матеріал потрібно вловлювати швидко, орієнтуватися в рухах та одразу запам’ятовувати їх послідовність. І при цьому не забувати про техніку.

Олена КИБА, хореограф:

Нас дивує кількість людей. Їх дуже багато. У нас маленькі групи. А тут їх 30 осіб в кожній групі. І для нас це, можна сказати, складність. Я на таку кількість ніколи не ставила. Обширні малюнки, потрібно по-іншому думати. Вловлюють, очі горять.

Окрім цього, хореографи провели і майстер — класи для викладачів студії. А нові хореографічні номери від танцювального подружжя глядачі вже незабаром зможуть побачити на сценах Закарпаття, України та світу, інформує uzhinform

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах