12:43 25.042016

Печиво «Горішки»

Цікаве 2283

горішкиІнгредієнти:

для тіста:

– маргарин – 250 г,

– цукор – 100 г,

– борошно – 300–350 г,

– яйця – 2 шт.,

– порошок для печива – 9 г (1/2 пачки);

для крему:

– згущене молоко варене – 1 банка (380 г),

– вершкове масло – 100 г,

– грецькі горіхи – 1/2 склянки.

Спосіб приготування:

Маргарин перетерти з цукром. Додати яйця, збити міксером до однорідної маси. Далі всипати борошно й порошок для печива, замісити тісто.

Викласти його у форми для горішків (викладати тонким шаром, щоб після випікання, коли тісто підросте, залишилося більше місця для крему). Деко злегка притрусити борошном і викласти формочки з тістом. Покласти деко в розігріту до 180° духовку й випікати протягом 20–25 хв.

Почищені горіхи подрібнити ножем чи блендером. Згущене молоко перетерти з маслом до однорідної маси (масло додавати поступово невеликими порціями). До маси всипати подрібнені горішки й добре вимішати.

Половинки горішків начинити кремом і зліпити докупи. Печиво можна обкачати в цукровій пудрі або присипати нею.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах