Печиво «Горішки»
Інгредієнти:
для тіста:
– маргарин – 250 г,
– цукор – 100 г,
– борошно – 300–350 г,
– яйця – 2 шт.,
– порошок для печива – 9 г (1/2 пачки);
для крему:
– згущене молоко варене – 1 банка (380 г),
– вершкове масло – 100 г,
– грецькі горіхи – 1/2 склянки.
Спосіб приготування:
Маргарин перетерти з цукром. Додати яйця, збити міксером до однорідної маси. Далі всипати борошно й порошок для печива, замісити тісто.
Викласти його у форми для горішків (викладати тонким шаром, щоб після випікання, коли тісто підросте, залишилося більше місця для крему). Деко злегка притрусити борошном і викласти формочки з тістом. Покласти деко в розігріту до 180° духовку й випікати протягом 20–25 хв.
Почищені горіхи подрібнити ножем чи блендером. Згущене молоко перетерти з маслом до однорідної маси (масло додавати поступово невеликими порціями). До маси всипати подрібнені горішки й добре вимішати.
Половинки горішків начинити кремом і зліпити докупи. Печиво можна обкачати в цукровій пудрі або присипати нею.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися