11538
18:41 16.032017

Названі офіційні локації Євробачення-2017

Цікаве 1977

Днями стало відомо, де розташуються офіційні локації цьогорічного пісенного конкурсу.

c67889656b66c67cfcb0f2aeb91f77bc1463336291

“Сьомого травня відбудеться церемонія відкриття пісенного конкурсу Євробачення. І після численних дискусій щодо розміщення червоної доріжки ми зупинилися на локації біля Маріїнського палацу, поряд з будівлею Верховної Ради”, – розповів креативний директор події Церемонії відкриття та червоної доріжки Євробачення-2017 Сергій Проскурня. Він також додав: “Українська червона доріжка буде рекордно довгою – 265 метрів”.

Червона доріжка спрямовуватиме усіх учасників події до місця проведення церемонії відкриття Євробачення-2017 – до Конгресно-виставкового центру “Парковий”. Відкриття пісенного конкурсу буде в українському стилі.

КВЦ “Парковий” також буде і місцем, де розташується під час тижнів Євробачення Євроклуб. Він працюватиме з 1 до 14 травня. Перший тиждень – на одному поверсі, із 7 травня, після церемонії відкриття, – на двох поверхах. Парковий, як Євроклуб, вміщатиме близько трьох з половиною тисяч відвідувачів.

Євроклуб – це одна з офіційних локацій пісенного конкурсу, де проводяться закриті вечірки для членів делегацій країн-учасниць, зокрема після генеральних репетицій та виступів конкурсантів.

Що стосується Євромістечка, то воно розміститься на центральній вулиці Києва – Хрещатику. Робота містечка Євробачення розпочнеться з 4 травня і триватиме до 14 травня. На цій локації у дні півфіналів та фіналу відбуватиметься пряма трансляція шоу на екранах і щодня діятимуть фудкорти, відбуватимуться концерти та різноманітна розважальна програма.

Нагадаємо, що півфінали Євробачення-2017 відбудуться 9 та 11 травня. Фінал – 13 травня. Усі шоу прийматиме головна арена цьогорічного пісенного конкурсу Міжнародний виставковий центр.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах