14621
17:41 28.062017

У Києві відкриють оновлений пляж «Чорторий»

Цікаве 3559

Столичний пляж «Чорторий», який знаходиться в парку Дружби народів, отримає нове життя. Він давно став одним з найулюбленіших місць відпочинку киян. Безкоштовний вхід, чиста вода, прекрасний вид на правий берег і Московський міст приваблювали багатьох відпочиваючих.

article15427

Однак раніше жителі міста, відвідуючи його, часто скаржилися на брудний пісок, погано розвинену інфраструктуру, яка обмежувалася, в основному, кабінками для перевдягання, прокатом лежаків, яких, теж було не так багато, і двома навісами від сонця. Туалетів на пляжі не було зовсім, що створювало серйозні незручності.

В цьому році пляж «Чорторий» отримав нове дихання. Завдяки ініціативам молодих підприємців, його вдалося значно покращити. Тепер тут з’явилися зручні доріжки, туалет, парковка. Любителі позасмагати можуть без проблем орендувати лежак або пуф всього за 20 грн. на годину, або за 50 грн. на цілий день. Є можливість відпочинку в альтанці на шість чоловік. Це обійдеться в 400 грн., при цьому в подарунок відпочиваючі отримують ще й мангал. Є можливість замовити кальян.

А якщо захочете перекусити, то вас чекає смачний свинячий, або курячий шашлик за помірними цінами – від 30 грн. за 100 гр. Також можна буде розслабитися в барі під лаунж-музику і освіжитися охолодженими фруктами, морозивом, холодним чаєм.

Щоб відпочинок був ще більш цікавим, на пляжі з’являться спортивний майданчик, настільний футбол, танцювальна зона з дзеркалами.

Не забули організатори і про маленьких відпочиваючих. Тепер, на радість малечі, тут встановлено дитячий батут.

Основну ініціативу і витрати з облаштування «Чортория» взяли на себе молоді підприємці. За їх словами, в основу концепції оновленого пляжу було покладено прообраз Відня і Берліна. У заможній Європі вже давно не модно пускати пил в очі і хизуватись зайвою розкішшю. Перш за все, там цінуються практичність і комфорт. Саме таким і намагаються зробити один з найкращих пляжів столиці меценати.

«Ми хочемо, щоб« Чорторий» став центровим місцем для відпочинку в Києві, – розповідає один з організаторів проекту. – Після оновлення – це буде пляж, куди зможуть приходити і прекрасно проводити час всі відпочиваючі: сім’ї з дітьми, молоді люди, пари, і просто ті, хто любить засмагати, купатися, пограти в пляжний футбол або волейбол, і просто весело провести час » .

Тому, поки на вулиці літо і сонячні дні, не сидіть вдома. Беріть купальники, телефонуйте друзям і вперед на «Чорторий», де сонце і гарний настрій вже чекають на вас!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини