36375
10:00 22.052022

Гороскоп (23 – 29 травня)

Цікаве 2823

ОВЕН

Доведеться завзято й терпляче просуватися нагору по крутих сходах, при цьому з’явиться безліч дрібних проблем. Ближче до вихідних у вас може виникнути бажання давати всім корисні поради та всіляко вчити своїх близьких жити. Початі у вихідні справи матимуть успішне завершення.

ТЕЛЕЦЬ

Робота вимагатиме від вас неймовірних зусиль. Зосередьтеся на головному й відкладіть другорядні завдання. Нові ідеї та контакти можуть принести удачу, водночас намагайтесь уникати непотрібних зустрічей. Краще не потрапляти на очі начальству. У вихідні можете розраховувати на підтримку друзів.

БЛИЗНЮКИ

Будете затребуваними всюди, як на роботі, так і вдома. Якщо хочеться проблем, то дайте волю своєму авантюризму. Через побутові проблеми не виключені сварки з близькими, тому намагайтеся проводити вільний час на самоті. У вихідні, навіть перебуваючи в стані спокою, можна багато чого досягти.

РАК

Намагайтеся не витрачати сили на завідомо нездійсненні завдання. Приготуйтеся працювати в команді. Допоможіть своєму розуму взяти гору над емоціями, і ви переконаєтеся, що тільки спокійна оцінка подій може принести успіх. У вихідні дослухайтеся до мудрих порад старшого покоління.

ЛЕВ

Не робіть зайвих рухів: суєта тільки стомить, а от спокій допоможе багато в чому розібратися. Побережіть здоров’я, але не розслабляйтеся повністю. У ділових стосунках можливе невелике тертя не з вашої вини. Краще дочекатися, коли заспокояться пристрасті, і захопити ініціативу у свої руки.

ДІВА

Доведеться змінити багато своїх планів. Треба безжалісно боротися з найменшим виявом невпевненості у власних силах. Шукайте підтримку скрізь, де тільки можна, але від і дій не відмовляйтеся. Вихідні – сприятливий час для руйнування старого й непотрібного та створення нового.

ТЕРЕЗИ

Терпіння та цілеспрямованості вам вистачить абсолютно на все. Виділіть хоча б один день для прибирання або для дрібного ремонту свого помешкання, і ви приведете його в ідеальний порядок. У вихідні остерігайтеся великих, гучних компаній, там вас можуть підстерігати обман і розчарування.

СКОРПІОН

Вас може охопити непереборне бажання проникнути в суть речей. Багато чого відкриється вам з нової точки зору, але не захоплюйтеся аналізом на шкоду активній діяльності. Важливо не спізнюватися та виявляти відповідальність. Бажання змін у вихідні підштовхне вас до рішучих дій.

СТРІЛЕЦЬ

Намагайтеся більше часу проводити на природі, не перевантажуйте себе справами, це може позначитися як на їхніх результатах, так і на вашому самопочутті. На роботі бажано йти на компроміси, а виявляючи ініціативу, враховувати інтереси колег. У вихідні уникайте непотрібних зустрічей і контактів.

КОЗЕРІГ

Не поспішайте брати на озброєння ідеї та пропозиції, які будуть надходити цього тижня, дочекайтеся більш слушної миті. Будьте уважнішими до інших людей. Зміцнюйте особисті стосунки. У вихідні вам загрожує тимчасова самота, але вона матиме позитивний вплив на стан ваших справ.

ВОДОЛІЙ

Тримайте свої ідеї та плани при собі. Цього тижня перед вами повинні відкритися нові можливості, у яких вас будуть супроводжувати везіння та удача. Не відкладайте вирішення проблем у довгий ящик, інакше можуть виникнути складнощі в стосунках з друзями. У вихідні корисно побути на самоті.

РИБИ

Дозвольте друзям узяти активну участь у ваших справах. Продовжуйте реалізовувати свої плани, але не забувайте про родину. Імовірні суперечки з начальством через різні погляди на вирішення невідкладного питання. У вихідні бажано стримати своє прагнення серйозно взятися за виховання дітей.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини