35738
10:00 21.112021

Гороскоп (22 – 28 листопада)

Цікаве 4109

ОВЕН

Буде важко займатися тим, що ви запланували: імовірно, доведеться багато часу витратити на вирішення чужих проблем. Отримаєте приємну звістку, правильно витлумачивши яку, можна навіть поліпшити своє фінансове становище. Не бійтеся новизни: зміни обернуться для вас благом.

ТЕЛЕЦЬ

Імовірно, з’являться проблеми у сфері ділового партнерства. Водночас ви можете сміливо розраховувати на розуміння людей з діловою хваткою, які оточують вас. У вихідні дайте вихід емоціям, але не дозволяйте бажанням узяти гору над розумом. Не виключені несподівані пригоди.

БЛИЗНЮКИ

Бажано подумати над зміною іміджу. Не варто з’ясовувати стосунки з начальством, не конфліктуйте і рідше потрапляйте йому на очі. Успіх супроводжуватиме тих, хто займається суспільною діяльністю. Більше часу приділяйте творчості, облиште рутину і займіться розкриттям свого потенціалу. 

РАК

Цього тижня удача на вашому боці. Вам будуть довіряти й чекати у відповідь на підтримку. Допомога ближньому – це чудово, але не на шкоду особистому життю. Скористайтеся ситуацією і викладайтеся на повну. Не слід придушувати ініціативу дітей. Вихідні краще провести на свіжому повітрі.

ЛЕВ

У цей період бажано завершити рутинні справи, які нагромадилися, і подумати про те, що можна зробити заздалегідь. Перебуваючи далеко від дому, треба виявляти особливу обачність. У жодному разі не йдіть на поводі у власного авантюризму. Вихідні присвятіть активному спілкуванню.

ДІВА

Отримаєте шанс реалізувати давні задуми. Будь-який ризик або авантюра можуть призвести до провалу та розчарувань. З начальством краще не конфліктувати. Виявіть терплячість до колег: це покращить ваші справи. Не розпорошуйте свої сили по дріб’язках. Вихідні пройдуть досить романтично.

ТЕРЕЗИ

Тиждень досить насичений і вдалий в емоційному плані. Остерігайтеся чужих порад, не виключено, що їх можуть давати приховані недоброзичливці. Більшу частину часу краще присвятити завершенню невідкладних справ. У вихідні не уникайте гарної компанії, спілкування піде вам на користь.

СКОРПІОН

Ще не настав час для повноцінного відпочинку, треба докласти максимум зусиль, щоб завершити справи, які ви довго й завзято розробляли. Можливо, вам здається, що попереду неприступна гора роботи, з якою неможливо впоратися. Почніть з малого – і крок за кроком ви зрушите цю гору з місця.

СТРІЛЕЦЬ

Будь-яке ваше світле починання цього тижня буде зустрінуте з радістю. Остерігайтеся прийняття поспішних рішень, усе треба добре продумати і зважити. Будьте обережні та уважні в економічних аспектах життя. У вихідні діти можуть повідомити вам щось важливе.

КОЗЕРІГ

Доведеться докласти чимало зусиль, щоб утримати ситуацію під контролем. Спокійніше реагуйте на сюрпризи, чекайте від них тільки гарного. Позитивних емоцій вам вистачить до кінця тижня. На вихідні не варто планувати нічого серйозного, просто відпочивайте і розважайтеся.

ВОДОЛІЙ

Цього тижня закінчиться період постійних стресів та вирішення невідкладних проблем. Нарешті настане час відпочити, розслабитися й приділити увагу собі. Покращаться стосунки з родичами та близькими. У вихідні на вас очікує зустріч зі старим другом, багато турбот і роз’їздів.

РИБИ

Можете очікувати на отримання приємних звісток і привабливих пропозицій здалеку. Швидше за все, відчуєте підйом сил: цей тиждень виявиться гарним часом для розкриття своїх можливостей. У вихідні вдало вирішаться будь-які проблеми, якщо буде що вирішувати.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини