33761
10:00 14.112021

Гороскоп (15 – 21 листопада)

Цікаве 4347

ОВЕН

Постарайтеся упокорити свою гординю і не відмовляйтеся від запропонованої допомоги. Не виключені конфлікти з сусідами або далекими знайомими через обман, що випадково розкриється. У вихідні поставтеся серйозно до проблем близьких людей.

ТЕЛЕЦЬ

З’явиться можливість реалізувати свої плани, навіть найбожевільніші. Важливо не спізнюватися на роботу й ділові зустрічі. Оригінальність, відкритий розум та вроджена дипломатичність дозволять вам упоратися з багатьма проблемами, зокрема й матеріальними.

БЛИЗНЮКИ

Вас помітять і гідно оцінять, а справи, початі в цей період, принесуть успіх. Вас можуть втягнути в інтригу. Імовірно, активізуються недоброзичливці, тож треба виявляти особливу обережність, але при цьому намагатися захищати свої інтереси. Не будьте занадто довірливими у вихідні.

РАК

Настрій може виявитися абсолютно неробочим. Постарайтеся зібратися, оскільки саме тепер ви повинні вирішити найнепереборніші проблеми в професійній сфері. Спілкування з дітьми та близькими вимагатиме багато часу: будьте до цього готові, тому що переграти нічого не вийде.

ЛЕВ

Цього тижня доведеться зібратися: вам знадобляться такі риси, як стійкість і невразливість. Будьте відкритими для змін, не відмовляйтеся від нових можливостей. Ваші трудові подвиги не залишаться непоміченими: ви отримаєте заслужене схвалення.

ДІВА

Займіться встановленням тісніших контактів з колегами, це допоможе втілити в життя ваші таємні кар’єрні плани. Розраховуйте лише на себе, бо інші можуть помилитися або підвести. На роботі, шукайте компромісу – він стане міцним фундаментом для стрімкого професійного зростання.

ТЕРЕЗИ

Ваші плани реалізуються, лише якщо ви знайдете в собі сили діяти непомітно. Не приймайте поспішних рішень, бо ситуація може вийти з-під контролю. Приділіть родині й дому більше часу та уваги. Постарайтеся збагатити себе враженнями, вирушивши у вихідні на природу.

СКОРПІОН

Використайте будь-яку можливість, щоб відпочити від перевантажень на роботі: незабаром неприємності зникнуть і з’явиться багато вільного часу. Намагайтеся бути пунктуальними й нікуди не спізнюватися. У вихідні дозвольте собі пасивний відпочинок, можете полінуватися і розслабитися.

СТРІЛЕЦЬ

Сприятливий період для серйозних починань, тільки не варто оглядатися назад. Усі ваші геніальні ідеї можуть реалізуватися тільки за підтримки близьких. Не квапте події і не поспішайте втілювати задумане в життя, не продумавши всіх дрібниць. Дітям знадобиться ваша мудра порада.

КОЗЕРІГ

Імовірні певні складнощі в стосунках з колегами по роботі – не вступайте з ними в суперечки. Відкриються нові професійні перспективи. Треба пам’ятати про обережність. У вихідні багато часу доведеться присвятити домашнім турботам, на повноцінний відпочинок можна не розраховувати.

ВОДОЛІЙ

У цей період практично все, що ви запланували, втілиться в життя. Для цього вам будуть потрібні рішучість, активність, уміння швидко реагувати на несподівані ситуації. Начальство гідно оцінить ваші ідеї і, цілком імовірно, зробить пропозицію про підвищення.

РИБИ

Тиждень очікується дуже продуктивний, динамічний і насичений різноманітними подіями. Друзі та близькі родичі виявляться непоганими порадниками. Частиною роботи можна поділитися з колегами, вони не образяться й підстрахують вас. Не бійтеся змін. Більше часу приділяйте дітям.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
У Мукачеві відкрили новий театральний простір
14:10
Поліція Ужгородщини затримала групу наркоторговців: у зловмисників вилучили партію «товару» та боєприпаси
13:55
Всі новини