14755
10:00 28.032021

Гороскоп на 29 березня – 4 квітня 2021

Цікаве 2873

ОВЕН

Цього тижня перед вами можуть відкритися нові перспективи. Необхідно докласти максимум сил, виявити терпіння та увагу, щоб не виправдати очікувань недоброзичливців. Не варто давати поради – вам ні до чого відповідальність за інших.

ТЕЛЕЦЬ

Можливо, виникнуть непрості ситуації. Імовірна фінансова залежність від партнера або офіційної установи. Будьте готові відповісти за свої слова й виконати взяті на себе зобов’язання. Можлива багатообіцяюча розмова з начальством, що дасть шанс для реалізації нових перспективних планів.

БЛИЗНЮКИ

Для досягнення своєї мети вам залишилося докласти зовсім небагато зусиль – незабаром ваша діяльність принесе очікувані плоди. Під тиском обставин ви можете змінити власну точку зору, і нехай вас не бентежить, що комусь це принесе певні незручності.

РАК

Бажано виділити достатньо часу для вирішення безлічі проблем. Цей тиждень виявиться досить напруженим періодом через конфліктні ситуації. Можливі професійні інтриги. Вихідні краще присвятити родині й провести їх на природі.

ЛЕВ

Імовірно, у цей період ділові стосунки зненацька перейдуть в іншу площину. Остерігайтеся службових романів, адже вони можуть повністю зруйнувати вашу кар’єру. Намагайтеся діяти відповідно до ситуації.

ДІВА

Досягти успіху ви зможете тільки за допомогою своїх організаторських умінь. Щоб отримати позитивний результат, вам доведеться докласти максимум зусиль. Зате й винагорода буде достатня. У вихідні можете розраховувати на підтримку друзів.

ТЕРЕЗИ

У вас з’явиться реальний шанс втілити в життя всі свої плани. Постарайтеся не пропустити вдалу нагоду. Остерігайтеся дрібних хитрощів та інтриг. У вихідні бажано не братися за справи, які вимагають фізичних зусиль – м’язи можуть вас підвести.

СКОРПІОН

Настає цікавий час, багатий на різноманітні події. Роботи непочатий край. Зорі радять вам винаходити щось нове та втілювати в реальність свої ідеї. Результати прямо пропорційно залежатимуть від витрачених сил, натхнення та сумлінності.

СТРІЛЕЦЬ

Намагайтеся отримувати від життя задоволення, відкрийтеся для нових можливостей і зустрічей. Не ведіться на щедрі обіцянки, тоді ви будете в більшому виграші. Імовірне виникнення турбот, пов’язаних з проблемами друзів. У вихідні постарайтеся розібратися в близькому оточенні.

КОЗЕРІГ

Ситуація, яка виникне в цей період, вимагатиме від вас більшої активності. Це підвищить імовірність успіху як в особистих справах, так і в бізнесі. Будьте обережні, адже недоброзичливці можуть завдати шкоди вашій репутації, що негативно позначиться й на добробуті.

ВОДОЛІЙ

Підвищена продуктивність у справах і рішучість базуються на підйомі працездатності. До вас часто звертатимуться за допомогою та порадою. Справи на роботі будуть складатися успішно, якщо ви докладете хоча б мінімум зусиль.

РИБИ

Цей тиждень може виявитися сповненим спокус. Не виключено, що вас спробують обдурити, тому будьте напоготові й не потрапляйте на гачок. Бажано не брати на себе додаткових зобов’язань. У вихідні будьте розумними у витратах.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах