34150
10:00 6.122020

Гороскоп на 7 - 13 грудня 2020

Цікаве 3227

ОВЕН

Треба точно знати, чого ви хочете, і планувати важливі справи заздалегідь. Можлива ділова поїздка, під час якої вам удасться зав’язати цікаві знайомства та отримати новий досвід. Будьте зібрані й не починайте нових справ. У вихідні постарайтеся вирішити свої проблеми.

ТЕЛЕЦЬ

Ваші успіхи будуть прямо залежати від наведення порядку в справах та побуті. На роботі доведеться писати звіти й будувати плани на майбутнє. Цього тижня будьте обережніші з тими, хто поруч. Утім у вашому житті незабаром з’являться нові люди.

БЛИЗНЮКИ

Можете зайнятися економічними питаннями – на вас чекає фінансовий успіх. І знайдеться чимало бажаючих розділити його з вами. Важливо справити гарне враження на начальство. Не соромтеся при нагоді коректно підкреслити свою незамінність на роботі.

РАК

Запасіться терпінням, будьте скромнішими у своїх прагненнях. Намагайтеся стримувати роздратування, яке, імовірно, виникне у ваших стосунках із партнерами. У вихідні можливі проблеми й непорозуміння в родині. Спробуйте поглянути на ситуацію очима близької людини.

ЛЕВ

Цей тиждень виявиться сприятливим для реалізації ваших планів і задумів. Правда, на роботі настане напружена пора. Доведеться витратити багато часу та сил, але ви станете незамінною людиною. У вихідні отримаєте можливість зміцнити авторитет у родині.

ДІВА

Робота цілковито поглине вас, і ви потрапите у вир першочергових невідкладних справ. Напружений ритм може не найкращим чином позначитися на вашому здоров’ї та особистому житті. Тож у вихідні треба обов’язково відпочити від суєти й шуму.

ТЕРЕЗИ

Не починайте діяти, не визначившись із метою, інакше даремно витратите час і сили. Не слід занадто довіряти чужій думці. Великі шанси вирватися з рутини. Вихідні можуть виявитися тихими і спокійними, присвятіть їх спогляданню та обмірковуванню майбутніх грандіозних планів.

СКОРПІОН

Можете загрузнути в нескінченних розмовах та обговореннях. Якщо відчуєте, що не справляєтеся зі своїми проблемами, не соромтеся попросити про допомогу і прийміть її з вдячністю. У вихідні не піддавайтеся на провокації та не сваріться з близькими.

СТРІЛЕЦЬ

Не варто зациклюватися на одному питанні. Якщо бачите, що вплинути на несприятливу ситуацію не вдається, залишіть проблему до кращих часів. Вона вирішиться сама собою. У вихідні поступки в дрібницях дозволять зберегти мир і благополуччя у вашій родині.

КОЗЕРІГ

Настає момент для осмислення і виправлення допущених помилок. Треба тільки не боятися їх визнати. Намагайтеся залишатися спокійною та врівноваженою людиною в будь-яких обставинах. Вихідні сприятливі для перебування на природі.

ВОДОЛІЙ

На вас чекає багато контактів та спілкування з людьми. Ви можете сильно втомитися від цього. Будете сповнені оптимізму. Усе складеться надзвичайно вдало, однак не варто втрачати пильність. У вихідні бажано вирушити в подорож або сходити в гості.

РИБИ

Постарайтеся не бути песимістом і не скаржитися на життя. Усе владнається, проблеми вирішаться, просто не так швидко, як ви очікували. Спроба форсувати події успіху не принесе. Вірте в краще, тоді на вас точно чекатимуть щастя в коханні та гармонія в родині.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини