33985
10:00 22.112020

Гороскоп на 23 - 29 листопада 2020

Цікаве 2653

ОВЕН

Уміння моментально орієнтуватися в складних обставинах стане важливим фактором. У професійній і побутовій сферах треба буде приймати швидкі рішення. Доведеться знову завойовувати друзів та налагоджувати стосунки, але вам вистачить на це і такту, і чарівності.

ТЕЛЕЦЬ

Цього тижня вам варто дослухатися до порад, адже вони, швидше за все, виявляться дуже корисними. А от у стосунках з давніми приятелями може виникнути певна напруженість. На вихідні заплануйте побачення або дружню зустріч, щоб прояснити всі питання та непорозуміння.

БЛИЗНЮКИ

Не намагайтеся встигнути виконати всю заплановану роботу, це вам просто не до снаги. Навколо вас буде суцільна суєта: як в офісі, так і вдома. Бажано розраховувати час із запасом, щоб не дратувати себе та інших нескінченними запізненнями. У вихідні ви зможете гарно відпочити.

РАК

Зорі обіцяють, що цього тижня давні мрії нарешті почнуть здійснюватися завдяки вашим терпінню та старанності, помноженим на велику працездатність. Вихідні принесуть вам спокій і внутрішнє умиротворення, особливо якщо поруч будуть близькі люди.

ЛЕВ

Настав час для довгострокового планування і поступового втілення проєктів у життя. Не обійдеться й без зміни деяких планів – реальність внесе свої корективи. Період емоційної нестабільності: ви будете то плакати, то сміятися. Постарайтеся взяти себе в руки й не жити тільки почуттями.

ДІВА

Бажано дослухатися до свого внутрішнього голосу. Не варто всі проблеми вирішувати самостійно, адже навколо є вірні друзі, готові допомогти вам порадою та справою. Намагайтеся не обманювати нікого, у тому числі й себе. У вихідні наведіть порядок у своєму помешканні.

ТЕРЕЗИ

Проблеми, які виникнуть, будуть благополучно розв’язані, тож вам не варто заздалегідь нервувати. Певна неуважність може призвести до запізнень і навіть того, що ви забудете про якусь важливу подію. Зможете просунутися кар’єрними сходами. У вихідні сходіть у гості, поспілкуйтеся з близькими.

СКОРПІОН

Не потрібно квапитися з нововведеннями: вони, звичайно, корисні, але поки що несвоєчасні. Вам доведеться боротися з апатією та лінощами – намагайтеся хоча б зобразити бурхливу діяльність, адже ви потрапите в поле зору начальства. У вихідні треба вирішити безліч домашніх проблем.

СТРІЛЕЦЬ

На роботі в цей період можливі нові призначення й ваша участь у нових проєктах. Щоб зайняти лідерську позицію, вам необхідно стати терплячою та впевненою в собі людиною. У вихідні не кваптеся і не підганяйте події, що відбуваються навколо.

КОЗЕРІГ

Вам необхідне спілкування хоча б із близькими людьми, а от чужі будуть дратувати й викликати нерозуміння. Ви зможете відкрити для себе нові можливості, але для цього потрібні тиша й комфортна обстановка. У вихідні приділіть увагу здоров’ю та спортивним заняттям.

ВОДОЛІЙ

Імовірно, надійде цікава пропозиція, яка відкриє перед вами нові можливості. Однак варто все обміркувати, а не відразу ж погоджуватися. У вихідні вирішаться сімейні проблеми, налагодяться стосунки й почнеться період повного взаєморозуміння з близькими людьми.

РИБИ

Будьте готові взяти на себе відповідальність за прийняття рішень та за своїх близьких. Багато справ будуть вдаватися за інерцією. Не вступайте в суперечки, якщо не до кінця впевнені у своїй правоті. На вихідні бажано не планувати багато роботи, краще просто відпочити та виспатися.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах