
11:11 30.102020
Глінтвейн класичний
Цікаве
2481

Класичний глінтвейн готується з червоного сухого вина. На півтора літра вина знадобиться 150-200 грамів цукру (за смаком), по дрібці гвоздики, кориці, тертого (або меленого) імбиру і кардамону, а також лимон.
Лимон вимити і натерти цедру на середній тертці. Змішати з цукром і спеціями, висипати в емальовану каструлю. Отриману суміш залити вином і перемішати.
Поставити каструлю на повільний вогонь, розігріти до 70-80 градусів, помішуючи. Напій бажано процідити, подавати гарячим, із часточками апельсина.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
В Ужгороді виявили таксиста з ознаками наркотичного сп’яніння
18:57
У Закарпатській області шахраї від імені податківців вимагають гроші
18:53
В Ужгороді триває прийом заявок на Конкурс стартапів, який проходить із 1 по 30 липня 2025 року
18:15
На Закарпатті прокуратура викрила схему розтрати палива Укрзалізниці на понад півмільйона гривень
17:54
В Ужгороді виявили водія з ознаками наркотичного сп’яніння
15:46
При спробі переправити 4 військовозобов’язаних затримано 22–річного закарпатця
14:40
Прокуратура передала до суду справу шахрайського кол-центру на Закарпатті
14:26
В Ужгороді нагадали власникам орендованих квартир про оплату податків
12:47
Перший випуск приватного Закарпатського угорського ліцею
12:38
Поблизу кордону зі Словаччиною затримали групу порушників та їхнього переправника. Відео
16:07
Всі новини
Головне
Публікації
Перший випуск приватного Закарпатського угорського ліцею
12:38
Дроновий «апокаліпсис» на Київ: куди поцілили
15:18
Майстриня з Хустщини кукурудзяне листя перетворює на людей та тварин
13:59
На Закарпатті в родині вже шість років живе лелека
13:12
Відпочинок у лісі закінчився смертю 43-річного закарпатця
12:50
Всі Публікації
Фото
Відео