33767
11:11 30.102020

Глінтвейн класичний

Цікаве 2698

Класичний глінтвейн готується з червоного сухого вина. На півтора літра вина знадобиться 150-200 грамів цукру (за смаком), по дрібці гвоздики, кориці, тертого (або меленого) імбиру і кардамону, а також лимон.

Лимон вимити і натерти цедру на середній тертці. Змішати з цукром і спеціями, висипати в емальовану каструлю. Отриману суміш залити вином і перемішати.

Поставити каструлю на повільний вогонь, розігріти до 70-80 градусів, помішуючи. Напій бажано процідити, подавати гарячим, із часточками апельсина.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Закарпатті за тиждень засуджено організатора і переправницю, які намагались нажитись на переправленні ухилянтів – дайджест прокуратури
12:37
Один рух — і життя могло змінитися назавжди: ужгородські медики врятували 18-річного юнака
11:40
На Закарпатті бізнесу роз’яснили умови енергозабезпечення та доступні фінансові інструменти підтримки
10:42
Помер народний артист України закарпатець Степан Гіга
09:55
В Ужгороді попрощалися із Володимиром Бирою
09:15
Музика, що відкриває серця: як дебреценський ансамбль SONUS подарував Берегову світло Адвенту
08:30
У Мукачеві близько 90 водіїв притягнуто до адміністративної відповідальності за 10 днів на платних паркувальних майданчиках
16:21
Берегівська лікарня отримала нове реабілітаційне обладнання
16:01
339 учасників бойових дій отримали послуги Закарпатської обласної служби зайнятості з початку року
15:44
У Берегові з лекцією виступили угорські олімпійські чемпіони
15:27
Всі новини
Головне