33127
10:00 30.082020

Гороскоп на 31 серпня - 6 вересня

Цікаве 5352

ОВЕН

Чітко сформулюйте мету та пріоритети і спокійнісінько пливіть за течією. Все поступово складатиметься на вашу користь. Скромність – прикраса мудрості, не забувайте про це, і тоді безліч можливих непорозумінь, незручностей і навіть конфліктних ситуацій обминатиме вас.

ТЕЛЕЦЬ

Настав дуже сприятливий момент для вільного вираження власних емоцій і почуттів. Тому вам необхідно навчитися більш наполегливіше обстоювати свої плани й задуми. Не слід зараз дратуватися через якісь дрібниці, натомість варто рішуче і послідовно йти до мети.

БЛИЗНЮКИ

Наразі у вашому житті навряд чи відбуватимуться важливі та динамічні події, отже це сприятливий момент для релаксації й відновлення сил. Корисно якийсь час побути на самоті в тиші і спокої. Для вирішення фінансових питань більш вдалою виявиться друга половина цього тижня.

РАК

Невеличкі труднощі легко відступатимуть під вашим натиском, а більш серйозні тільки підвищать ваш бойовий запал. Не зволікайте, не втратьте слушної нагоди! Дружня рекомендація або пропозиція змінить ваш стан на краще, якщо, звичайно, ви підготуєтеся заздалегідь.

ЛЕВ

Можливі певні ускладнення на роботі, які, ймовірно, виникатимуть через розбіжності з вашим керівництвом. Хто б не виявився правим у кінцевому рахунку, вам зараз у жодному разі не варто розпочинати із цього приводу відкриті бойові дії. Контролюйте свої емоції. 

ДІВА

Настав сприятливий момент для прийняття відповідальних рішень. Якісь нові події відвернуть вас від сумних думок і подарують чималий заряд оптимізму. Подумайте про підвищення професійного рівня та розширення світогляду. Прийміть запрошення від старих друзів.

ТЕРЕЗИ

Наразі може здатися, що ви заплуталися в ситуації, яка склалася на цей момент. Пориньте у тишу для самопізнання. Ймовірні також просування службовими східцями або поїздка за кордон. Не слід відвертатися від сторонньої допомоги, ваші сили й можливості не безмежні.

СКОРПІОН

З’явиться чимало способів, щоб домогтися бажаного. Можливе також отримання додаткового прибутку або просування службовою ієрархією. Вам необхідно усе ж приховати свої вразливі місця, інакше при вирішенні складних питань вас можуть змусити приймати помилкові рішення. 

СТРІЛЕЦЬ

Будьте далекоглядним, тримайте себе в руках. І тоді вам не доведеться каятися у своїх гріхах. Імовірне також надходження цікавої інформації, але дуже важливо правильно та своєчасно її використати. Не потрапляйте на вудку, не вірте жодним ілюзіям, тоді вам гарантований успіх.

КОЗЕРIГ

Самовладання та інтуїція допоможуть із честю вийти з будь-якої ситуацiї та знайти вiдповiдi на всi ті питання, які цiкавитимуть вас у цей час. Щоб не псувати настрою собi та оточуючим, намагайтеся усе ж виявити зараз якомога бiльше витримки до близьких та друзiв.

ВОДОЛІЙ

Протягом тижня варто звернути увагу на власне здоров’я. У випадку появи захворювань негайно звертайтеся до лікаря, не зволікаючи з обстеженнями. Слушний період також для творчості в будь-яких її проявах. Ви зможете істотно змінити навколишній світ, якщо захочете.

РИБИ

Робота не вимагатиме зайвої напруги та надзусиль, у вас з’явиться можливість частіше бувати вдома. Уважніше поставтеся до своїх дітей, намагайтеся захистити їх від потенційно небезпечних ситуацій. Цей період варто присвятити домашнім і побутовим справам.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах