31186
10:52 19.032020

Через коронавірус «Євробачення» офіційно переносять

Цікаве 6629

Після тривалих обговорень і пошуків альтернатив Європейська мовна спілка повідомила, що цьогорічне Євробачення не відбудеться.

Пісенний конкурс, який мав пройти у Роттердамі (Нідерданди) у травні цього року, 100% переносять на 2021 рік через пандемію коронавірусу у світі. Про це організатори повідомили на офіційній Інстаграм-сторінці Євробачення.

Зокрема, зазначають наступне: «З глибоким жалем ми оголошуємо про скасування пісенного конкурсу Євробачення-2020 у Роттердамі. За останні кілька тижнів ми вивчили багато альтернативних варіантів, щоб домогтися продовження пісенного конкурсу Євробачення.

Однак невизначеність, спричинена розповсюдженням COVID-19 по всій Європі – та обмеження, встановлені урядами учасників телерадіомовлення та владою Нідерландів означає, що Європейська мовна спілка (EBU) прийняла важке рішення, що унеможливило продовження запланованого конкурсу.

Ми дуже пишаємося тим, що пісенний конкурс Євробачення щороку об’єднує аудиторію безперебійно протягом останніх 64 років, і ми, як і мільйони шанувальників у всьому світі, сильно засмучені тим, що він не може відбутися у травні. Організатори продовжать свою роботу у організації пісенного конкурсу Євробачення у 2021 році…

Хочемо подякувати всій команді приймаючого мовника в Нідерландах та нашим 41 членам, які наполегливо працювали над плануванням цієї події. Ми засмучені, що пісенний конкурс Євробачення-2020 не вдасться влаштувати в травні і знаємо, що вся родина Євробачення в усьому світі продовжить надавати любов і підтримку один одному в цей складний час».

Як відомо, Євробачення-2020 мало пройти у Нідерландах 12, 14 та 16 травня. Від України мав їхати гурт Go_A.

НЬЮЗМЕЙКЕР, Karpat.in.ua

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах