30495
10:00 26.012020

Гороскоп на 27 січня -2 лютого 2020

Цікаве 3977

ОВЕН

Успіх вимагає ретельної підготовки планів і перевірки необхідної інформації. Не відмовляйтеся від допомоги друзів. Може виникнути потреба в активних діях та змінах, але робити все треба досить акуратно. Запланований на вихідні візит до друзів краще відкласти.

ТЕЛЕЦЬ

У всі справи доведеться вкласти максимум сил та енергії. Однак не варто очікувати такого ж запалу від тих, хто поряд. Намагайтеся не втручатися в хід подій, які не стосуються вас. У вихідні перейдіть від задумів до дій: це відразу змінить ситуацію на вашу користь.

БЛИЗНЮКИ

Ви легкі на підйом, рішучі та енергійні, і ці якості є справжньою запорукою успіху. Саме час зайнятися здійсненням задуманого, тоді одразу зростуть ваші шанси на успіх. Намагайтеся не зривати на домашніх напругу, накопичену на роботі. Успіхи та досягнення дітей порадують вас у вихідні.

РАК

Вам до снаги змінити на краще стосунки з близькими. З начальством бажано не вступати в суперечки, вони не принесуть нічого конструктивного. Очікуйте на цікаву інформацію, яка дозволить вам просунутися кар’єрними сходами. Не забувайте про близьких людей.

ЛЕВ

Тиждень може виявитися досить успішним, якщо ви не будете наполегливо рватися в перші ряди. Відчуєте небувалий підйом сил, підвищаться ваші працездатність і витривалість. Можете поділитися своїми ідеями з колегами по роботі – вони обов’язково вас підтримають.

ДІВА

У всіх справах потрібно зберігати порядок. Сприятливий період для пошуків додаткового джерела доходу. Багато проблем розв’яжуться самі собою, бажане прийде до ваших рук, тож користуйтеся моментом. Уміння відстоювати свою точку зору – не головна умова збереження миру в родині.

ТЕРЕЗИ

Сміливо беріться за нові справи. Ваша ініціатива, швидше за все, принесе матеріальні здобутки. Удача зараз грає на вашому боці. У вихідні прийде допомога, якої ви так очікуєте, – доведеться прийняти.

СКОРПІОН

На роботі ймовірні зміни на краще, з’являться нові можливості для професійного зростання та значного покращення матеріального благополуччя. У вихідні велику радість принесуть приємні зустрічі.

СТРІЛЕЦЬ

Не варто відкривати своїх планів навіть близьким друзям. Не відкладайте на потім те, що можна зробити зараз. Доведеться усувати помилки й завершувати недороблене. У вихідні бажано не планувати далекі поїздки, вони можуть виявитися невдалими.

КОЗЕРІГ

Свої задуми в найближчі дні бажано приховувати від тих, хто оточує вас, тоді все складеться якнайкраще. Треба бути готовим до розумних компромісів. У вихідні вам добре вдасться поєднати роботу з відпочинком.

ВОДОЛІЙ

Особливо щасливі будуть ті, хто виявить завзятість у пошуку нових сфер для застосування своїх талантів. З’явиться багато роботи. Вам знадобиться допомога у вирішенні фінансової проблеми. У вихідні постарайтеся створити вдома гармонійну атмосферу, рідним це буде приємно.

РИБИ

Чим активніше ви будете діяти, тим більшого успіху досягнете. Якщо в чомусь матимете сумніви, не соромтеся ставити питання. Частину роботи сміливо довірте колегам, вони не образяться. Можете виявитися надто впертими в непринципових питаннях – намагайтеся уникати категоричності в судженнях.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах