29562
10:00 10.112019

Гороскоп на 11 - 17 листопада 2019

Цікаве 2473

ОВЕН

Постарайтеся упокорити свою гординю і не відмовляйтеся від запропонованої допомоги. Ймовірні конфлікти із сусідами або далекими знайомими через брехню, що випадково розкриється. У вихідні поставтеся серйозно до проблем близьких людей.

ТЕЛЕЦЬ

У вас з’явиться можливість реалізувати свої плани, навіть найбожевільніші. Важливо не спізнюватися, приходити на роботу і ділові зустрічі вчасно. Оригінальність, жвавість і відкритий розум дозволять вам упоратися з багатьма проблемами. Вихідні порадують дружніми зустрічами.

БЛИЗНЮКИ

Вас помітять і гідно оцінять, а справи, розпочаті у цей період, закінчаться успішно. Недоброзичливці можуть активізуватися, тому постарайтеся дотримуватися особливої обережності, але свої інтереси необхідно захищати. Не будьте занадто довірливими у вихідні, щоб не потрапити на гачок брехні.

РАК

Настрій може виявитися абсолютно неробочим. Постарайтеся організуватися, оскільки саме зараз ви повинні вирішити найнепереборніші проблеми в професійній сфері. Спілкування з дітьми і близькими родичами зажадає чимало часу, будьте до цього готовими, тому що переграти нічого не вийде.

ЛЕВ

Вам доведеться бути зібраним – від вас буде вимагатися стійкість і, бажано, невразливість. Будьте відкритими для змін, не відмовляйтеся від нових можливостей. Ваші трудові подвиги не залишаться непоміченими, ви доможетеся схвалення.

ДІВА

Варто зайнятися встановленням більш тісних контактів із колегами, це допоможе втілити в життя ваші таємні кар’єрні плани. Розраховуйте тільки на себе. Можливі деякі суперечки на роботі, шукайте компроміс, адже, знайшовши його, ви закладете відмінний фундамент для стрімкого кар’єрного зростання.

ТЕРЕЗИ

Ваші плани і задуми реалізуються тільки в тому випадку, якщо ви знайдете в собі сили діяти непомітно. Постарайтеся не приймати поспішних рішень. Виділіть родині і домівці більше часу і уваги. Збагатіть себе враженнями, вирушивши у вихідні за місто на природу.

СКОРПІОН

Використайте будь-яку можливість, щоб відпочити від перевантажень на роботі, неприємності незабаром зникнуть і з’явиться багато вільного часу. Постарайтеся бути пунктуальними і нікуди не спізнюватися. У вихідні дозвольте собі пасивний відпочинок, можете полінуватися і розслабитися.

СТРІЛЕЦЬ

Сприятливий період для серйозних починань, тільки не варто озиратися назад. Всі ваші геніальні ідеї можуть здійснитися тільки за підтримки близьких. Не квапте події і не поспішайте втілювати задумане в життя. Дітям знадобиться мудра порада, якщо, звичайно, ви в змозі її надати.

КОЗЕРІГ

Імовірні певні труднощі у стосунках із колегами, не встрявайте в суперечки і з’ясування цих стосунків. Відкриються нові перспективи на роботі. Варто пам’ятати про обережність. У вихідні багато часу доведеться присвятити домашнім турботам, на повноцінний відпочинок можна не розраховувати.

ВОДОЛІЙ

Практично все, що ви запланували, збудеться. Вам згодяться рішучість, активність, уміння швидко реагувати на несподівані ситуації. Керівництво оцінить ваші ідеї і, цілком імовірно, зробить вам пропозицію про підвищення.

РИБИ

Тиждень очікується дуже продуктивний, динамічний і насичений різноманітними подіями. Друзі і близькі родичі виявляться непоганими порадниками. Частиною роботи можна поділитися з товаришами по службі. Намагайтеся не опиратися через свій страх змін. Більше виділяйте часу дітям.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Учні Ужгородського ліцею вирощують мікрозелень та донатять на ЗСУ
17:29
Самовираження через мистецтво: арттерапія для підлітків
17:07
В Ужгороді відбувся благодійний фестиваль «Сакура фест-2024»
16:45
Закарпатські податківці з початку року надали понад 34 тисячі адмінпослуг
16:31
На Закарпатті рятувальники відкрили ще один клас безпеки для дітей
16:14
У Вишківській громаді пройде обговорення дозволів для перебування у прикордонній смузі
16:03
Інструктори Нацгвардії провели для закарпатських журналістів заняття з вогневої, тактичної та медичної підготовки
15:12
Поліцейські охорони Закарпаття знайшли зниклу дитину
14:52
У Закарпатському обласному центрі кардіології та кардіохірургії за минулий рік успішно виконали 151 операцію на відкритому серці
14:35
В Ужгороді патрульні допомогли чоловіку відшукати телефон, який він забув у таксі
14:24
Всі новини