23730
10:00 2.092018

Гороскоп на 3 – 9 вересня 2018

Цікаве 2252

ОВЕН

Ваші заповітні плани та задуми починають поступово реалізовуватися, не руйнуйте ситуацію, що створилася. Ви багато чого можете встигнути, було б бажання. Направте свою енергію на облаштованість власного будинку, це покращить його.

ТЕЛЕЦЬ

Не робіть імпульсивних вчинків, вони, скоріше усього, виявляться необачними. Емоції будуть вам тільки перешкоджати, тому постарайтеся виважено підходити до питанням зміни роботи або кола своїх обов’язків. Ваше мовчання виявиться на вагу золота.

БЛИЗНЮКИ

Постарайтеся не упустити свій шанс. Ділові зустрічі будуть вдалі, тому що вся необхідна інформація прийде до вас вчасно. Ваша готовність до компромісу забезпечить вам позитивні зміни на професійно-службовому поприщі.

РАК

На вас очікує напружений графік і великий обсяг турбот, як на роботі, так і вдома. Але це викличе у вас відчуття впевненості в своїх силах і бажання діяти. Є небезпека, що ваш оптимізм переросте в ейфорію, а це загрожує не найкращими наслідками.

ЛЕВ

Ви можете одержати неоціненну послугу з боку заступника, але подробиць розголошувати не варто. При контактах з новими людьми проявляйте передбачливість і обережність. У вихідні не соромтеся виявити ініціативу, підтримка буде вам забезпечена.

ДІВА

На роботі вас може очікувати тимчасовий затишок, зате у вас з’явиться більше часу для налагодження корисних контактів і просто дружнього спілкування. Постарайтеся не давати обіцянок, виконати які вам буде дуже важко.

ТЕРЕЗИ

Концентруйтеся тільки на тих справах, які реально здійсненні в сформованій ситуації. З найбільшим успіхом завершаться ті, якими ви займетеся разом з друзями. Буде трохи нудно, тому що багато часу прийдеться присвятити рутинній роботі.

СКОРПІОН

Не акцентуйте свою увагу на дрібницях, зосередьтеся на найголовнішому. Постарайтеся реально оцінити свої сили і не перевантажувати себе зайвими турботами. Вдалий період майже для всіх ваших починань, що багато в чому вплине на майбутні перспективи.

СТРІЛЕЦЬ

Початок тижня ідеально підходить для досягнення поставлених цілей і реалізації планів. Але коли все намічене буде зроблено, не думайте зупинятися. Звички знайдуть над вами особливу владу і з ними прийдеться рахуватися.

КОЗЕРІГ

Вам знадобиться швидке рішення, вірний розрахунок і вміння згуртувати колектив. Будьте стримані та обережні, не варто навіть намагатися пробити чолом стіну. Ваша активність і енергійність допоможе вам зрушити з мертвої точки справи, що нагромадилися, але не розтрачуйте свої сили по дрібницях.

ВОДОЛІЙ

Життя у вас стає спокійніше. Проте, вчиться гнучко лавірувати між людьми та ситуаціями, так ви зможете багато чого досягти. Остерігайтеся спокус, що загрожують повести вас з вірного шляху. Не виключено, що вам доведеться розбиратися відразу з декількома невідкладними проблемами.

РИБИ

Вам знадобиться обережність і старанність у прийнятті рішень. Ви можете багато чого домогтися. Інформація може сприйматися неадекватно, не поспішайте з судженнями, потім у всім розберетеся. У вихідні постарайтеся зберігати щиросердечну рівновагу.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини