19285
10:00 28.012018

Гороскоп на 29 січня - 4 лютого 2018

Цікаве 1707

iStock-178999440-1024x768ОВЕН

Доведеться розриватися між роботою і домом. Можливо, відчуєте, що професійна діяльність починає забирати у вас більше часу й сил, а родині виходить приділяти менше уваги. Пам’ятайте, що без підтримки сім’ї ви навряд чи зможете далеко просунутися кар’єрними сходами.

ТЕЛЕЦЬ

Гарний період для зміцнення матеріального добробуту. Імовірно, зростуть доходи. Не виключено, що ті, хто поряд, не захочуть співпрацювати з вами через свої особисті упередження. Намагайтеся контролювати себе. Нудьгувати в ці вихідні вам не доведеться.

БЛИЗНЮКИ

Варто обмежити свої матеріальні потреби. Можете зіштовхнутися з непередбаченими ускладненнями. Дізнаєтеся раніше закриту інформацію. Знайдіть час і місце, щоб побути на самоті. Вихідні сприятливі для поліпшення стосунків у родині, особливо зі старшими родичами та батьками.

РАК

У якийсь момент ви можете усвідомити, що потрібно щось міняти. Можуть виникнути проблеми на роботі. Важливо завжди і в усьому діяти самостійно. Підкорившись обставинам, ви ризикуєте значно ускладнити собі життя. Вихідні проведіть з друзями.

ЛЕВ

Необхідно пам’ятати про обережність і триматися в тіні. Висока ймовірність прийняття нерозумних рішень та здійснення необачних вчинків. Будете допомагати тим, хто поряд, у досягненні їхньої мети, а натомість зможете розраховувати на підтримку у своїх справах.

ДІВА

Ваші дії будуть досить натхненними, але аж ніяк не організованими та добре спланованими. Доведеться докласти рішучих зусиль, якщо маєте намір уникнути даремної витрати часу та енергії. Вибір методів повинен залежати від інтуїції, оскільки ні на що інше покладатися не варто.

ТЕРЕЗИ

Відчуєте негативні наслідки своїх минулих вчинків. За винятком цього все буде дуже благополучно. Ви успішно прямуєте вгору життєвими або кар’єрними сходами. Постарайтеся правильно розставити пріоритети. У вихідні зрозумієте, що можете досягти чого завгодно.

СКОРПІОН

Труднощі та перешкоди лише посилять бажання їх перебороти, і ви з готовністю продовжите йти вгору. Подолання проблем зробить успіх ще приємнішим. У вихідні близькі дадуть вам зрозуміти, що їм бракує вашої уваги. Простіше приділити її, ніж мати справу з наслідками.

СТРІЛЕЦЬ

Ви звернете гори і принесете масу користі, якщо не людству в цілому, то принаймні окремо взятому колективу або хоча б родині. Але для досягнення мети доведеться віддати всі свої сили. Вихідні обіцяють незабутні враження й надовго залишать у вас приємні спогади.

КОЗЕРІГ

Основну увагу доведеться приділити професійній діяльності, виявляючи максимальну обачність. Уникайте контактів з малознайомими людьми. Будь-яку пропозицію, що надійшла, розглядайте з усією старанністю. У вихідні присвятіть більше уваги родині.

ВОДОЛІЙ

Можливі деякі сюрпризи. За наявності фінансових проблем краще нікому про них не розповідати – так буде більше шансів, що вони вирішаться швидше. У вихідні з’явиться бажання зробити житло комфортнішим і чистішим.

РИБИ

Усе складається якнайкраще. На роботі не розмінюйтеся по дрібницях. Вирішуючи професійні питання, виявіть холоднокровність і рішучість, намагайтеся швидко реагувати на зміну обставин. У вихідні обов’язково відвідайте батьків або хоча б зателефонуйте їм.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини