ko.net.ua

Євробачення–2017: Tayanna стала лідером переглядів на Youtube. ВІДЕО

Уже 4, 11,18 лютого відбудуться півфінали українського національного відбору «Євробачення-2017». Ім’я переможця, який представлятиме Україну на європейському конкурсі, стане відомо 25 лютого.

А поки що проходить перший півфінал першого півфіналу національного відбіркового туру «Євробачення», але вже зараз видно симпатії інтернет користувачів. Грунтуючись на кількості переглядів конкурсних пісень, можна визначити трійку лідерів, серед яких: TAYANNA, Руслан Кузнєцов і група СКАЙ.

Конкурсна пісня «I Love You» від Tayanna завоювала симпатію у користувачів Youtube. Відео набрало близько 130 тисяч переглядів і безліч позитивних відгуків від фанатів конкурсу з різних країн. Конкурсну пісню TAYANNA написала в співавторстві c Максом Барських. Музикант написав англомовну лірику і виступив саунд-продюсером треку.

На другому місці опинилася ритмічна композиція Deep shivers у виконанні Руслана Кузнєцова. Кількість переглядів відео кременчуцького блогера наблизилося до 33 тисячам. Слова і музику пісні конкурсант написав сам, а своїм головним суперником бачить групу O.Torvald.

Замикає трійку лідерів романтичний трек “Я тобе люблю” від «СКАЙ». На рахунку української рок-групи 32 тисячі переглядів. Над своєю новою піснею хлопці працювали близько року, а її автором виступив безпосередньо фронтмен групи Олег Собчук.

Нагадаємо, півфінали українського національного відбору “Євробачення-2017” відбудуться 4, 11 і 18 лютого. Ім’я переможця, який представлятиме Україну на європейському конкурсі, стане відомо 25 лютого.

Підготувала Анна Пащук