ko.net.ua

Сирний торф'яний торт

Інгредієнти:

– какао порошок – 4 ст. л.,

– крохмаль картопляний – 3 ст. л.,

– масло вершкове – 250 г,

– борошно пшеничне – 400 г,

– цукор – 350 г,

– цукор ванільний – 20 г,

– сметана – 100 г,

– сир – 500 г,

– яйця курячі – 4 шт.

Спосіб приготування:

Розтерти масло кімнатної температури і 150 г цукру. Додати борошно й какао. Розтерти все в крихту.

Для сирної маси збити за допомогою блендера на малих обертах сир, 200 г цукру, яйця та сметану. Додати ванільний цукор і крохмаль. Добре розмішати.

На дно форми (діаметр 23 см) викласти пергаментний папір і висипати половину шоколадної крихти. Розрівняти. Зверху викласти сирну масу. А на неї знову шар шоколадної крихти.

Випікати 45–50 хвилин при 180° С. Перед подачею торт повністю остудити.