ko.net.ua

Гороскоп на 28 листопада - 4 грудня 2016

ОВЕН

Вам доведеться багато працювати, зате з’явиться можливість виявити всі свої кращі ділові якості. У вас усе вийде. Про відпочинок краще не думати, щоб зайвий раз не засмучуватися. У вихідні влаштуйте вечірку, але запросити на неї доведеться колег і ділових партнерів.

ТЕЛЕЦЬ

Відкиньте всі свої амбіції й намагайтесь поводитися скромно. Зосередьтеся на виконанні першорядних справ та не захоплюйтеся вирішенням чужих проблем. Не забувайте про своє помешкання, наведіть удома порядок і створіть комфорт. Вихідні проведіть з близькими людьми.

БЛИЗНЮКИ

Не розпорошуйтеся на дрібне та швидкоплинне. Можна будувати й реалізовувати глобальні плани. Не будьте занадто вразливі, ви ризикуєте упустити вигідну пропозицію або посваритися з близькими. У вихідні не варто з’ясовувати стосунки з коханою людиною. Приділіть більше уваги дітям.

РАК

Удача готова посміхнутися вам, але якщо ви теж постараєтеся для реалізації свого плану, а не просто плистимете за течією. Не можна йти на поводі своїх бажань, вони можуть завести вас у глухий кут. Є ризик довіритися нещирим людям, які просто використають вас. У вихідні поспілкуйтеся з давніми друзями.

ЛЕВ

Багато що залежить від вашого настрою. Якщо ви будете налаштовані позитивно, усе намічене виходитиме з першого разу. Удача не пройде повз вас. Зможете досягти своєї мети та просунутися службовими сходами. У вихідні постарайтеся не пропустити свій шанс.

ДІВА

Вас може тривожити внутрішнє напруження, готове в будь-який момент вирватись і змести все на своєму шляху. Потрібно більше гуляти, уникати непотрібних та неприємних зустрічей. Може з’явитися шанс поміняти сферу діяльності. У вихідні настрій покращиться.

ТЕРЕЗИ

Багато в чому вас супроводжуватиме успіх, але не кваптеся розтрачувати його по дріб’язках. Для реалізації важливого завдання доведеться переглянути деякі зі своїх життєвих принципів. Тільки не варто всім і кожному нав’язувати власну думку. Важливо вміти слухати інших.

СКОРПІОН

Намагайтеся не тільки плідно працювати, але й добре відпочивати. Інакше можливе безсоння та інші проблеми зі здоров’ям. Усі ділові питання потрібно вирішувати швидко, уникаючи зайвих коливань і роздумувань. У вихідні постарайтеся не затівати сварок та суперечок.

СТРІЛЕЦЬ

Не варто розслаблятися, події вимагатимуть напруженої роботи та швидкого прийняття рішень. У підсумку ваші зусилля принесуть успіх і визнання. Вам необхідно тримати руку на пульсі життя. Чим вищий його ритм, тим цікавіше. У вихідні виділіть час для занять спортом.

КОЗЕРІГ

Активніше спілкуйтеся з колегами, не уникайте розмов з начальством. Менше літайте в хмарах – замість того, щоб поринати у мрії, живіть сьогоднішнім днем. Будьте обережні у висловах і намагайтеся скоротити витрати. У вихідні вас чекає прогулянка на природі.

ВОДОЛІЙ

У справах виявіть дипломатичність і гнучкість, дослухайтеся до голосу інтуїції. Доведеться приймати серйозне рішення, від якого можуть залежати подальші події вашого життя. У вихідні намагайтеся не метушитись, інакше не відпочинете, а втомитеся ще більше, ніж на роботі.

РИБИ

Багато чого з бажаного може здійснитися, тож варто бути обережнішими у своїх прагненнях. Учіться поєднувати старе й нове, відкидаючи все зайве. У вихідні можете прекрасно провести час на дружній вечірці, де відчуєте себе душею компанії. Не виключені нові приємні знайомства.