ko.net.ua

На замітку ужгородцям: розпочинається сезон Чорних п’ятниць

Купити якісну техніку, одяг, парфуми зі знижкою до 80 % можна і в Ужгороді. Варто лише потерпіти до чорної п’ятниці. Цього року вона припадає на 25 листопада. Чорна п’ятниця — п’ятниця після Дня подяки у США. З неї починається традиційний різдвяний сезон розпродажів.

Black Friday або Чорна п’ятниця — розпродаж, який почали влаштовувати в Україні відносно недавно. Цього дня можна придбати різні товари з істотними знижками. Великі торговельні центри часто працюють цього дня значно довше, ніж зазвичай, аби встигнути прийняти якомога більшу кількість покупців. Деякі магазини у Європі та США починають працювати ще з опівночі, повідомляє zakarpattya.net.

Найбільше підтримали проведення Чорної п’ятниці магазини техніки, хоча долучилися й магазини товарів широкого вжитку та навіть аптеки.

Нещодавно відкритий в Ужгороді магазин техніки Comfy (ТЦ “Tokyo”) анонсує знижки до 80 %. Це найвигідніша пропозиція в Ужгороді. Магазин працюватиме довше, ніж зазвичай. Ціни у Comfy такі самі, як і на сайті, тож особливо нетерплячі можуть зробити замовлення через інтернет уже після опівночі.