6893
10:00 20.112016

Гороскоп на 21 - 27 листопада 2016

Цікаве 2005

maxresdefault

ОВЕН

Можете сміливо приступати до виконання нового проекту, особливо якщо він обіцяє гарний прибуток. Не варто ні з ким ділитися своїми діловими планами. А от особисте життя можете обговорити з друзями. Вони, імовірно, дадуть хорошу пораду. У вихідні постарайтеся знайти час для неквапливої прогулянки в гарній компанії.

ТЕЛЕЦЬ

Сприятливий період для укладання угод і проведення важливих переговорів. Швидше за все, отримаєте багато нових вражень, познайомитеся з цікавими людьми. Намагайтеся реально оцінювати свої сили й не звалювати на себе непосильний обсяг роботи, інакше можете залишитися без вихідних.

БЛИЗНЮКИ

У пошуках справедливості намагайтесь уникати конфліктів, вона переможе трохи пізніше, поки що побережіть свої сили. Варто довірити прийняття важливих рішень іншим. У вихідні не рекомендується бути  надто відвертими, відкладіть на майбутнє бесіди на жалісливі теми.

РАК

Благополучно впораєтеся з багатьма наболілими проблемами. Головне – не падати духом. Труднощі – це тимчасове явище. Тепер вам, як повітря, необхідні комфортна атмосфера й турбота близьких людей, але все залежить винятково від вас. У вихідні вибирайтеся в гості.

ЛЕВ

Зможете успішно реалізувати намічені плани. Ловіть мить удачі, працюйте на свій успіх, у вашій кар’єрі настав дуже відповідальний період. Контролюйте емоції, не доводьте суперечки та розбіжності в поглядах до конфліктної ситуації. У вихідні не зашкодить влаштувати вдома генеральне прибирання.

ДІВА

Імовірні професійний зліт та досягнення успіхів у найрізноманітніших галузях. Однак знайдуться ті, хто вам позаздрить, тож намагайтеся не хвалитися своїми досягненнями. Уникайте стресових ситуацій, тримайте під контролем емоції. У вихідні займіться благоустроєм свого житла.

ТЕРЕЗИ

Професійна сфера відбере багато сил і часу. Але за це можна чекати на премію та підвищення зарплатні. Не розповідайте зайвого під час спілкування з випадковими людьми. Імовірні зустрічі з давніми друзями, тож можете розслабитися й добре провести час. У вихідні бажано добре відпочити.

СКОРПІОН

Можете сміливо розширювати свій бізнес, але для успіху вам знадобиться талант дипломата. Ця риса цінуватиметься більше, ніж принциповість. Намагайтеся не відмовляти в допомозі й будьте готові самі її запропонувати, якщо відчуєте, що людина соромиться попросити вас про послугу.

СТРІЛЕЦЬ

Будете залагоджувати проблеми, які виникатимуть на роботі чи в спілкуванні з близькими. Не виключено, що вам доведеться мирити родичів або друзів. Однак перш ніж діяти, варто все ретельно продумати та підготувати. У вихідні важливо нікуди не поспішати, а просто відпочити від усіх турбот.

КОЗЕРІГ

Не варто виявляти ініціативу й занадто багато брати на себе. Близькі самі запропонують вам усе й дадуть. Можна чекати на доленосну зустріч. Треба тільки опинитися в потрібному місці в потрібний час. У вихідні будьте активними, але не в роботі, а в розвагах та відпочинку.

ВОДОЛІЙ

Намагайтеся виявляти витримку та дипломатичність. Розбіжності з колегами мають бути врегульовані винятково мирним шляхом. Важливо, щоб ніхто не затаїв на вас образу. Можете зав’язати безліч цікавих і корисних знайомств. У вихідні було би непогано сходити в кіно.

РИБИ

Доведеться зосередитися на справах, не відволікаючись ні на що стороннє. Матимете чимало цікавих ідей і планів. Але поки що рано думати про їхню реалізацію. Збирайте інформацію на цікаві для вас теми, вона згодиться в майбутньому. У вихідні приділіть увагу особистим справам.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах