6822
15:01 11.112016

За кого рішуче заступився принц Гаррі?

Цікаве 1422

Британський спадкоємець офіційно назвав 35-річну американську актрису і модель Меган Маркл своєю дівчиною. Член королівської родини вже познайомив дівчину з братом, принцом Вільямом, і його дружиною Кейт Міддлтон та отримав їх схвалення.

6

Пара познайомилася в травні цього року, коли принц приїхав в Торонто для реклами свого спортивного проекту Invictus Games. У цьому ж місті проходять зйомки телесеріалу Suits («Форс-мажори»), в якому знімається Маркл. Як пишуть видання, представник династії Віндзорів «шалено закоханий і дуже щасливий». Після того, як преса дізналася про їхні романтичні стосунки, на Меган налетіла хвиля агресії з боку журналістів. Принц Гаррі рішуче заступився за кохану, і зазначив, що ЗМІ «переступили межу». Адже це «не гра, а її життя». Кенсінгтонський палац опублікував офіційну заяву, в якому молодший син принца Чарльза і принцеси Діани зажадав від газетярів припинити нападки на Меган Маркл….

Головна героїня скандалу Меган Маркл народилася 4 серпня 1981-го в Лос-Анджелесі. Вона на три роки старша за принца Гаррі – їй нещодавно виповнилося 35, йому – 32.

Батько Меган, як і вона, пов’язаний зі світом шоу-бізнесу. Том Маркл – відомий оператор-постановник на телебаченні, працював над багатьма популярними шоу і серіалами. «Я виросла за кулісами зйомок мильних опер і ситкомів, проектів з мільйонними бюджетами, в оточенні відомих акторів і їх гламурних команд, розкішних ланчів, на яких завжди подавали філе-міньйон та величезну кількість всіляких солодощів. У ті моменти мені здавалося, що я перебуваю в гостях у Віллі Вонки на його шоколадній фабриці», – розповідала Меган в інтерв’ю.

5З усіх видів спорту Меган віддає особливу перевагу йозі. Багато в чому тому, що її мама – професійний інструктор з цього виду спорту. Перші асани Меган почала виконувати у віці 7 років.

Багато в чому дівчина вдячна мамі, яка зробила великий внесок в її виховання. «Ми часто подорожували по незвичайним, нетуристичним місцям. В одному з районів Мексики я своїми очима бачила, як діти торгують жуйкою, щоб принести кілька песо додому, а грають в придорожньому бруду. Мама виростила мене громадянином світу, показувала суворі реалії. У 10-річному віці я побувала в нетрях Ямайки. Я на все життя запам’ятала цю убогість. Мама вчила мене завжди пам’ятати, що це існує, але не боятися », – пояснила актриса.

Крім того, Меган – досить успішний блогер. На своєму сайті The Tig вона розповідає про все, що її надихає: про подорожі, красу, моду, стиль життя і правильне харчування. Актриса уважно стежить за своїм раціоном і ділиться з шанувальниками рецептами смачних і корисних страв.

9Також дівчина опікується безпритульним собаками. В її будинку живуть дві собаки – Богарт і Гай, яких вона взяла з притулку.

Ну і головне, те що об’єднує Маркл з коханим принцем Гаррі – вона приділяє багато уваги благодійності. У 2016 році актрису призначили світовим послом організації World Vision Canada. Нещодавно з місією ООН вона їздила в Руанду в рамках підтримки проекту HeforShe, в рамках поїздки дівчина спробувала розширити можливості африканських жінок в галузі освіти, праці та самореалізації в цілому. У січні 2017 року відправиться з новою місією в Індію.

Жителі Великобританії чекають, чим закінчиться цей роман – весіллям чи розставанням. А поки все досить серйозно.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Поліція Міжгір’я завершила розслідування за фактом убивства собаки у Пилипці: обвинувачений постане перед судом
15:18
Мільйон гривень збитків бюджету: за матеріалами Бюро економічної безпеки на Закарпатті судитимуть підприємця
15:08
Послугами Закарпатської обласної служби зайнятості з початку року скористалися близько 3,3 тисячі безробітних
14:27
«Карпати» (Ужгород) відпустили «Галичанку» (Львів) у відрив
14:15
«Стереотипи про ІТ»: третя публічна дискусія IT.CT Talks
13:41
У Будапешті Музей прикладного мистецтва провів заняття для українських дітей-біженців
12:44
У вищій лізі чемпіонату Закарпаття з футболу зіграно три поєдинки третього туру
12:08
Понад 2,27 млрд гривень надійшло до місцевих бюджетів Закарпаття протягом першого кварталу 2024 року
11:33
На Мукачівщині попрощаються з Євгеном Гуйваном, що помер під час служби
11:03
Загоряння двох закинутих будівель ліквідували закарпатські рятувальники впродовж доби
10:55
Всі новини